Μαρία Μπεκατώρου: Δεν πάει ο νους σας πόσο χρονών είναι και τι δεν αφήνει ποτέ τον άντρα της να κάνει! (βίντεο)

Αποκαλυπτική διάθεση είχε η Μαρία Μπεκατώρου!

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν πάει ο νους σας πόσο χρονών είναι και τι δεν αφήνει ποτέ τον άντρα της να κάνει! (βίντεο)

Απολαυστική και ειλικρινής ήταν η Μαρία Μπεκατώρου σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή dot και τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η Μαρία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επαγγελματικό της όνειρο που δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα, στην ηλικία της αλλά στον σύζυγο της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Έψαξαν να βρουν την άσχημη πλευρά και την καλή δεν την έψαξαν!" (βίντεο)

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι στην τηλεόραση. Τελικά δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά. Θα ήθελα πολύ να είμαι στο θέατρο και θα ήθελα κάποια στιγμή πριν μεγαλώσω πολύ να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω σαν εμπειρία για να δω τελικά αν μπορώ να τα καταφέρω. Και το όνειρο που ήθελα να κάνω από μικρή, μέσω αυτής της δουλειάς, δεν πειράζει, αν μπορώ να τα καταφέρω και να παίξω. Θα ήθελα πολύ να παίξω. Όχι πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα ήθελα όμως να ζήσω αυτό της σκηνής, της κουίντας. Αυτό που μικρή έκλεινα τα μάτια και το σκεφτόμουν. Μου το έχουν προτείνει. Μου είχε κάνει πρόταση ο Γιώργος Βάλαρης για αυτό που έκανε με τα ’80s, αλλά επειδή είχε πολύ τραγούδι και χορό, λέω ασ’ το καλύτερα. Μετά ήταν άλλη μια πρόταση που δεν μπορώ να την πω γιατί ήταν πολύ στο παρά 2 να το αποφασίσω, αλλά κάτι έγινε και δεν το καταφέραμε. Ήταν μιούζικαλ" αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε ακόμη: Αλίκη Κατσαβού: Η αταξία του μικρού Φοίβου που της έφτιαξε τη διάθεση!

Χωρίς φόβο αποκάλυψε και την ηλικία της και όπως είπε είναι 45 χρόνων αφήνοντας άφωνους τους δυο δημοσιογράφους.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Καλογρίδη: Απαντάει σε διλήμματα χωρίς φόβο! Πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον Λυκουρέζο;

Όταν η συζήτηση ήρθε στον σύζυγο της, η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθάρισε πως δεν τον αφήνει να κάνει δουλειές στο σπίτι αφού είναι γυναίκα παλαιών αρχών και θεωρεί πως αυτός είναι ένας τρόπος να δείχνει η γυναίκα την αγάπη της.

Δείτε το απόσπασμα: