Φαίη Σκορδά: Τι είπε στον Ουγγαρέζο το καλοκαίρι και τον "έριξε"; (Παρασκήνιο)

Τι συνέβη με Σκορδά και Ουγγαρέζο;

Φαίη Σκορδά: Τι είπε στον Ουγγαρέζο το καλοκαίρι και τον

Αυτό έκανε η Φαίη Σκορδά και...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Reallife", όλο το παρασκήνιο που συνέβη το καλοκαίρι προκειμένου να μεταφερθεί στην εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά! Διαβάστε παρακάτω...

Συζητήθηκε η επιστροφή σου στο "Πρωινό", ενώ είχες πει ότι δεν θα το ξανακάνες!

«Όπως και να τα έχεις το μυαλό σου η ζωή τα φέρνει όπως θέλει. Από την πρώτη στιγμή όμως προσπαθώ να έχω μια συνέπεια στα λεγόμενα μου. Αυτό που ήθελα ήταν να μην ξανά κάνω αυτό που έχω κάνει.
Έλεγα, λοιπόν, ότι δεν θα επέστρεφα στο "Πρωινό" με το ρόλο που είχα.

Δείτε ακόμη: Αnt1: Βόμβες από παρουσιαστή του καναλιού για τον Θοδωρή Κυριακού! "Δεν έκανε καλά"

Ένιωθα ότι θα έκανα ένα πισωγύρισμα. Όταν τέθηκε το αίτημα από το σταθμό με τον οποίο έχω συμβόλαιο να με θέσουν στο "Πρωινό", εγώ το μόνο που είπα ήταν να έχω ένα παραπάνω ρόλο. Και όπως είχα ξεκαθαρίσει και σε περσινές μου δηλώσεις για μένα, το κάτι παραπάνω δε σημαίνει συμπαρουσιαστής!

Δείτε ακόμη: Ελένη Ράντου: "Ο κύριος που κοιμάμαι μαζί του ποιος είναι;" Βόμβες για την σχέση της!

Ενότητες και ρουμπρίκες όμως, που θα αναλάμβανα εγώ στην εκπομπή ήταν ένα κίνητρο. Μου είπαν οκ από το κανάλι και προχωρήσαμε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της Φαίης το καλοκαίρι τότε ακόμη συζητούσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας: «Σε εμπιστεύομαι πλήρως μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Ξέρω ότι έχεις όρια και είσαι σεβαστικός».