Αποκάλυψη: "Το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου σχεδιάστηκε με βάση τις αρχές του..."

Τι αποκάλυψε για το νυφικό της Αθηνάς;

Αποκάλυψη:

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια από τις πιο όμορφες νύφες και πραγματικά έλαμπε μέσα στο νυφικό της το οποίο σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.

Τα σχόλια που ακούστηκαν δεν ήταν όλα όμως κολακευτικά για την όμορφη νύφη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κλέλια Ρένεση - Μανού Τσάο: Αντί για γάμο, ήρθε ο χωρισμός;

Η Σήλια Κριθαριώτη για πρώτη φορά απαντάει στα όσα ειπώθηκαν για το νυφικό μέσω του περιοδικού Gala, όπου έδωσε συνέντευξη.

Δείτε ακόμη: Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Ρομαντική απόδραση για δυο! Δείτε που είναι το ερωτευμένο ζευγάρι! (βίντεο)

"Το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου σχεδιάστηκε με βάση τις αρχές του φενγκ σούι. Αυτός ήταν ο λόγος που βάλαμε στο ρούχο φτερά, που μεταφράζεται σε τύχη και επιλέξαμε για το μπουκέτο παιώνιες, καθώς η παιώνια θεωρείται το λουλούδι της ευτυχίας. Όταν είσαι βέβαια τόσο προβεβλημένος στα media, δεν λείπουν και κάποια κακοπροέραιτα σχόλια, όπως αυτό που ακούστηκε για το πόσα ζώα ξεπουπουλιάσαμε προκειμένου να φτιάξουμε το συγκεκριμένο ρούχο.

Δείτε ακόμη: "Δεν σημαίνει ότι αν διαφωνείς με τον Καπουτζίδη είσαι ομοφοβικός ή υπέρμαχος του bullying!"

Είναι άστοχο, όμως να απευθύνουν τέτοιου είδους σχόλια σε μένα που και τα ζώα αγαπώ και είμαι ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος. Με ενοχλεί η υποκρισία. Αντικείμενο σχολιασμού έγινε από κάποιους και το νυφικό της Μπόμπα για την ανοικτή του πλάτη. Μικρό κοριτσάκι, κούκλα, με γάμο σε νησί. Ποιο ήταν το παράδοξο λοιπόν;" απάντησε η Σήλια Κριθαριώτη.