Αυτό είναι το ζευγάρι που παντρεύτηκε, κράτησε τα δώρα και δεν τα έδωσε ποτέ για φιλανθρωπικό σκοπό! (Βίντεο)

Οι διάσημοι Έλληνες που φωτογράφισε ο Ουγγαρέζος!

Αυτό είναι το ζευγάρι που παντρεύτηκε, κράτησε τα δώρα και δεν τα έδωσε ποτέ για φιλανθρωπικό σκοπό! (Βίντεο)

Μια αποκάλυψη που μας έκανε εντύπωση αποφάσισε να... κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το Πρωινό!

Ο παρουσιαστής είπε πως ζευγάρι επώνυμων Ελλήνων που παντρεύτηκε το καλοκαίρι κράτησε τα δώρα ενώ είχε πει ότι θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό! Διαβάστε παρακάτω...


«Ποιο ζευγάρι από αυτά που παντρεύτηκαν το καλοκαίρι, ενώ στην αρχή είπε ότι όσοι θέλετε να βάλετε λεφτά για το δώρο καλύτερα να τα βάλετε σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό, τελευταία στιγμή τους είπε άκυρο, τα λεφτά που βάλατε θα τα πάρουμε εμείς γιατί έχουμε έξοδα γάμου… Ποιο είναι αυτό το ζευγάρι ξέρετε;» είπε ο Δημήτρης.

Εμείς στο Youweekly.gr ανατρέξαμε στους πιο πρόσφατους γάμους που μας απασχόλησαν το καλοκαίρι αλλά και σε ποιοι Έλληνες είχαν κάνει τέτοια δήλωση!

Βρήκαμε λοιπόν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φωτογράφισε το Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα!


Μάλιστα το καλοκαίρι πρώτοι είχαμε γράψει για την εν λόγω κίνηση του ζευγαριού και σας παραθέτουμε ακριβώς το δημοσίευμα:


Σε πελάγη ευτυχίας ευτυχίας πλέουν ο παρουσιαστής και η σύντροφος του. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο το Σάββατο και τόσο οι δυο τους όσο και οι συγγενείς και φίλοι τους πέρασαν υπέροχα!

Δείτε ακόμη: ANT1: Διαλύουν το κανάλι! Επανάσταση έχουν κηρύξει οι...

Σάκης και Χριστίνα όμως λίγο πριν το γάμο τους, πήραν μια σημαντική απόφαση! Ποια είναι αυτή;


Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσουν τα δώρα γάμου τους στους πυρόπληκτους! Η απόφαση της δωρεάς δεν παραξένεψε κανέναν.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το πρήξιμο στην κοιλιά και η αγωνία για... (Βίντεο)


Όπως αναφέρει στο περιοδικό Λοιπόν, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, η απόφαση αυτή του ζευγαριού δεν παραξένεψε κανέναν. Είναι γνωστό πως τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως τις ημέρες της μεγάλης εθνικής τραγωδίας διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επισκέφθηκαν το Μάτι, συζητώντας με τους πυρόπληκτους αλλά και τους συντετριμένους κατοίκους της περιοχής που "έχασαν" δικά τους πρόσωπα.

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: Αυτός είναι ο κατά 10 χρόνια νεώτερος σύντροφός της! (βίντεο)


Έτσι, λοιπόν μεγάλο μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα συγκεντρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δώσει στους καλεσμένους τους για το γάμο τους θα κατευθυνθεί σε αυτούς τους συνανθρώπους μας, που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΠΟΜΠΑ - ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ

Εμάς στο Υοuweekly.gr πραγματικά μας σόκαρε και μας φάνηκε αδιανόητο το όλο θέμα γιατί τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχουν δώσει λαβές για σχόλια, ειδικά τέτοιου τύπου.


Κάναμε λοιπόν ρεπορτάζ, επειδή αρχικά δεν το πιστέψαμε και πήραμε ανθρώπους από το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη οι οποίοι μας είπαν ότι αυτά που λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ανυπόστατα ψεύδη!


«Το ζευγάρι έδωσε όλα τα δώρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για τους πυρόπληκτους και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα» ανέφερε η εν λόγω πηγή.


Επομένως, η επόμενη κίνηση που οφείλει ο Ουγγαρέζος να κάνει για αποκατάσταση της αλήθειας είναι να βγει αύριο στο Πρωινό και τη στήλη του και να ανακαλέσει το ρεπορτάζ.