Alpha: Κόντρα χωρίς τέλος με Ελένη Μενεγάκη!

Στα κάγκελα η Ελένη με το κανάλι!

Alpha: Κόντρα χωρίς τέλος με Ελένη Μενεγάκη!

Λέμε από τώρα ότι στην συγκεκριμένη κόντρα που έχει ανοίξει το κανάλι με την Ελένη Μενεγάκη το δίκιο βουνό το έχει η Ελένη Μενεγάκη. Θα πούμε το γιατί!

Η Ελένη φέτος έχει μπει με πολύ μεγάλη όρεξη στο πρόγραμμα του καναλιού και δίνει κάθε μέρα τη μάχη για την τηλεθέαση. Διαβάστε παρακάτω...


Άλλη φορά πάει καλά,άλλη φορά πάει άσχημα, αυτό όμως που λέει στο κανάλι είναι το εξής. «Δεν μπορείτε να έχετε απαίτηση από εμένα να παίρνω τόσο χαμηλά νούμερα στην αρχή της εκπομπής μου από το προηγούμενο πρόγραμμα και να έχετε την απαίτηση να τα διπλασιάζω κάτι τέτοια θαύματα δεν τα κάνει ούτε ο Χριστός»!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ανατροπή στα πρωινά Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Στεφανίδου σκοτώθηκαν αλλά...

Να δώσουμε παράδειγμα εχθές Δευτέρα η Ελένη στο δυναμικό κοινό έκανε 15,9. Με λίγα λόγια φοβερά νούμερα. Οι ειδήσεις δηλαδή το lead in που πήρε η Ελένη από το προηγούμενο πρόγραμμα ήταν 8!


Αυτό το 8 έρχεται από το ΑLPHA ρεπορτάζ που έκανε 11,8. Δηλαδή η Ελένη παίρνει πολύ χαμηλά νούμερα και τα διπλασιάζει κατευθείαν!

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Τίτλοι τέλους πριν το γάμο!

Σου λέει η παρουσιάστρια αν έπαιρνα ένα συμπαθητικό νούμερο πριν ξεκινήσω την εκπομπή μου θα μπορούσα να απογειώσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Παπαδάκης γλεντάει «άσχημα» Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου!


Θα μπορούσα να φτάσω σε νούμερα ακόμα και το 20 με 25%. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε τις εκπομπές που παραδίδουν σε μένα! Θα το κάνει το κανάλι για να δώσει ένα παραπάνω μπόνους για να ισχυροποίηση την Ελένη Μενεγάκη δεν το βλέπουμε.


Και γι’ αυτό η λαμπερή παρουσιάστρια θα εξακολουθήσει να είναι στα κάγκελα.