Έξαλλος ο Ουγγαρέζος! Το δημόσιο άδειασμα της Σκορδά για τη Μπαλατσινού! (Βίντεο)

Τι ειπώθηκε on air;

Έξαλλος ο Ουγγαρέζος! Το δημόσιο άδειασμα της Σκορδά για τη Μπαλατσινού! (Βίντεο)

Κυριολεκτικά χαμός έγινε στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!


Αφορμή έγινε το χθεσινό ρεπορτάζ του Δημήτρη για το νέο σύντροφο της Τζένης που έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε την έκρηξη της μέσω Instagram! (Δείτε εδώ το σχετικό μας θέμα). Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης μέσω της στήλης του στην έναρξη της εκπομπής απάντησε... στη Τζένη και δεν έκανε πίσω! "Σήμερα δεν έχω για να ξεκινήσετε να λέτε, ούτε να μου απαντάτε στο Instagram. Ήρεμα, μια εκπομπούλα όμορφη, όλα καλά", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής. (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα)

Λίγο αργότερα, για να επιβάλλει τη τάξη η Φάιη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: «Έχω να σας πω, ότι αυτός ο άντρας δίπλα στη Μπαλατσινού που βγάλαμε χτες στις φωτογραφίες... είναι φίλος της και μόνο».

«Καλά κάνεις και το λες, το είπε και χτες η Τζένη και την ευχαριστούμε! Εμείς δεν είπαμε κάτι, δεν μιλήσαμε για δεσμό, δόξα τον Θεό ξέρω ελληνικά και δεν είπα κάτι... Κοροιδέψαμε την φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και δεν δείχνει κάτι, είπα μόνο ότι έχουν έρθει κοντά» τόνισε σε έντονο ύφος.

Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η διαφορά ηλικίας και η πρόταση γάμου! (Βίντεο)


«Μην με παρεξηγείς, το λέω γιατί δεν είχε μιλήσει σε προηγούμενες σχέσεις... που είχαν βγει φωτογραφίες προς τα έξω... αλλά τώρα δεν είναι η σχέση της» απάντησε η Σκορδά.


«Εφόσον εγώ το χειρίστηκα έτσι, γιατί περί εμού πρόκειται, περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν μίλησα για κανένα δεσμό. Μετέφερα ένα ρεπορτάζ»συνέχισε.

Δείτε ακόμη: Ποια Ελληνίδα celebrity επιστρέφει στο ΣΚΑΙ με δική της εκπομπή! (Βίντεο)


«Ναι αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο καθένας σπίτι του... για αυτό το λέω εγώ, όχι για να νευριάζεις» συμπλήρωσε η Φαίη και ο Δημήτρης έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι είναι εύθικτος! Δείτε το σχετικό βίντεο: