Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια της για το GNTM και η παίκτρια που της αρέσει περισσότερο από όλες! (Βίντεο)

Ποιανής είναι φαν η Ελένη;

Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια της για το GNTM και η παίκτρια που της αρέσει περισσότερο από όλες! (Βίντεο)

To επεισόδιο με τις αλλαγές των κοριτσιών είδαμε στο χθεσινό "Next Top Model" του Star και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το όλο θέμα μέσα από την εκπομπή της!

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα αποκάλυψε ποια κουρέματα... τη στιγμάτισαν αλλά και ποια παίκτρια της άρεσε περισσότερο από όλες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: New love in Town! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!


"Ειλικρινά, χθες, ένιωθα όπως νιώθαν αυτά τα κορίτσια όταν ήμουν κι εγώ 17-22, που δεν ήθελα κανένας να μου πειράζει τα μαλλιά. Την πρώτη φορά που μου τα κόψανε έπαθα... Άσε που σκεφτόμουν τις κόρες μου. Έλεγα "ποιος θα τολμήσει να πειράξει τις υπέροχες μαλλούρες των κοριτσιών μου;"... Πήρα τη Γελαλή και της είπα: "Εγώ αυτό δεν αντέχω να το δω". Καταλαβαίνω τα κορίτσια σ' αυτό το κομμάτι και ειδικά σ' αυτές τις ηλικίες. Και είχανε και καλά μαλλιά, υπέροχα, γερά, πολλά μαλλιά, ωραία. Ειδικά η μελαχρινούλα η κουκλάρα που έκοψε τα μαλλιά της σαν τη Rihanna. Της τα παρακόψανε. Εγώ μόνο που δεν έκλαιγα μαζί της... Τη Μικαέλα που της τα κάνανε σαν της Merilyn μου αρέσει...", είπε μεταξύ άλλων η Ελένη! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το καρό πουκάμισο της που λατρέψαμε! Κοστίζει κάτω από 50 ευρώ!