Γιάννης Λεβεντάκης: Από το πλευρό της Μιζεράκη και το Game Of Love σε καβγά στην Τρούμπα!

Η σύλληψη και όλη η ιστορία του εφοπλιστή!

Γιάννης Λεβεντάκης: Από το πλευρό της Μιζεράκη και το Game Of Love σε καβγά στην Τρούμπα!

Η σύλληψη του εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη και του γιου του Γιάννη αλλά και μιας φίλης τους το βράδυ της Κυριακής στην Τρούμπα έγινε talk of the town στους εφοπλιστικούς κύκλους του Πειραιά που δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιου είδους επεισόδια τον κ. Λεβεντάκη.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Γιώργος Λεβεντάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πριν από μερικά χρόνια όταν βρέθηκε στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου ως «ο νέος έρωτας της lady». Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο στον Πειραιά ο κ. Λεβεντάκης ήταν γνωστός για την επιχειρηματική του δράση. Μεγάλωσε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας εκεί που όπως δήλωσε τον περασμένο Αύγουστο θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

«Κατόπιν, δε σας κρύβω, πάρα πολλών ενδοιασμών και αγωνιών, και με υπευθυνότητα, κατέληξα δηλώσω συμμετοχή κατεβαίνοντας στις προσεχείς εκλογές του δήμου Τριφυλίας. Βέβαια αυτό ήταν πάρα πολύ καιρό βασανιστικό για μένα γιατί γνωρίζω τα προβλήματα, βλέπω τον τόπο καθημερινά να εγκαταλείπεται όλο και πιο πολύ και, ειλικρινά, το κάνω από καρδιά και μόνο από καρδιά και για κανέναν άλλο λόγο. Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι με παρότρυναν να μην προβώ σε αυτή την ενέργεια διότι θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, διάφορα. Υπήρχαν όμως κι άλλοι οι οποίοι μου είπαν “προχώρα γιατί πρέπει να γίνει κάτι για την Τριφυλία”! Και αυτό είναι γεγονός» θα πει στον πρώτο του προεκλογικό λόγο που δημοσιεύτηκε σε όλα τα τοπικά μέσα.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο αθλητή! Διαγνώστηκε με λευχαιμία στα 33 του ο...

Αυτοδημιούργητος χωρίς η οικογένειά του να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα ναυτιλιακά κατάφερε να αποκτήσει υδροφόρες, καταμαράν και ένα επιβατηγό τα οποία δραστηριοποιούνται στον Αργοσαρωνικό. Οι υδροφόρες του είναι εκείνες που μεταφέρουν νερό σε Αίγινα και Αγκίστρι. Κι όλα αυτά όταν σε ηλικία 33 ετών πέρασαν στα χέρια του μετοχές ενός πλοίου.

Πατέρας τριών παιδιών και άνθρωπος με ευαισθησίες όπως τον χαρακτηρίζουν όσοι τον γνωρίζουν ο Γιώργος Λεβεντάκης βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα όχι για κάποια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία αλλά γιατί με τον γιό του Γιάννη ενεπλάκησαν σε καυγά με αστυνομικούς στην Τρούμπα.

«Η ζωή θέλει χιούμορ για να την αντιμετωπίσεις» συνηθίζει να λέει ο Γιάννης Λεβεντάκης ο οποίος συνελήφθη για τον καυγά με αστυνομικούς το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον πατέρα του. Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Λεβεντάκης θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας ότι: ««Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της στο αμάξι έκανε φασαρία. Βγήκε έξω. Τρόμαξε. Φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής, πρόσφατα χωρισμένος, πιάστηκε στα πράσα με τη νέα του σύντροφο!

Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια. Λεκτικά. Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως. Ότι έγινε χαμός! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο! Και αφεθήκαμε ελεύθεροι. Έχει λήξει η υπόθεση. Όλα καλά».

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Το teaser για το μεγάλο στοίχημα του Open!

Ο Γιάννης ο οποίος αποφοίτησε από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και ήδη έχει αναλάβει νευραλγικό πόστο στην ναυτιλιακή του πατέρα του. Έχει συνδέσει το όνομά του και με το ριάλιτι «αγάπης» Game of love εκεί που κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο του Ναυπλίου γινόταν μήλον της έριδος για τις γυναίκες του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Λεβεντάκης είχε σχέση με την Στέλλα Μιζεράκη παίκτρια του Power of love. Ο 31χρονος είχε μπει στο ριάλιτι με σκοπό να …εκδικηθεί την ξανθιά σύντροφό του και μάλιστα παρουσιάστηκε με την τότε σύντροφό του Μικαέλα από τη Μολδαβία. Στο παιχνίδι όμως, στο οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είχε μπει με στρατηγική για το έπαθλο, «ερωτεύτηκε» άλλη παίκτρια.

protothema.gr