Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Καγιά: "Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα.. είναι τόσο σπασικλάκι"

Τι είπε η Καγιά για την Παπαγεωργίου;

Βίκυ Καγιά:
News 24.10.2018 11:36
Follow us on Google News

Η Βίκυ Καγιά απαντά για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ποια είναι η σχέση μεταξύ τους; Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, στο περιοδικό "Down Town", δήλωσε: «Εγώ επιμένω στη θέση μου. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοια μοντέλα σε fashion shows στο Μαϊάμι όπως έλεγε -και η Ηλιάνα επιμένει στη δική της θέση. Δεν θυμώνω, είμαι αρρωστάκι με τη δουλειά μου όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπορεί να έχω κάνει θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, άλλα πράγματα, αλλά η μόδα είναι η δουλειά μου.

Δείτε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: "Έφαγε" πόρτα από τον Ant1! (όλο το παρασκήνιο)

Ζω, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Οπότε παθιάζομαι. Αν εννοείς κόντρα που μου είπε «άλλη δεκαετία εσύ», σιγά! Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερή της. Ε και; Δεν έχω κανένα θέμα με την Ηλιάνα. Έχει το πάθος της, λέει τα πράγματα έτσι όπως τα λέει, αφιλτράριστα και όλα είναι μια χαρά. Δεν έχει πρόβλημα κανείς με κανέναν βασικά.»!

Δείτε ακόμη: Μάχη με τον καρκίνο για γνωστή Ελληνίδα! Η εξομολόγηση που συγκλονίζει...

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα. Εγώ έχω τόσο τρέξιμο -παιδιά, σχολή, γυρίσματα- και εκείνη μια πολύ πιο free ζωή. Πού να προλάβω να πάω για έναν καφέ; Η Ηλιάνα είναι αυτό το σπασικλάκι που διαβάζει πολύ, που ασχολείται, που θέλει να τα ξέρει όλα από την καλή και την ανάποδη, που ενώ φοβάται το ύψος πήγε και έπεσε από αεροπλάνο για να ξεπεράσει τις φοβίες της. Είναι τόσο σπασικλάκι που το βρίσκω φανταστικό»

Share