Aυτά είναι τα τελευταία λόγια που άκουσε ο Παντελίδης πριν το τροχαίο δυστύχημα! (Βίντεο)

Νέα στοιχεία στο φως!

Aυτά είναι τα τελευταία λόγια που άκουσε ο Παντελίδης πριν το τροχαίο δυστύχημα! (Βίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Σχεδόν 3 χρόνια μετά το τροχαίο, αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για όλα. Η Μίνα αποκάλυψε πως γνώρισε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Παπανώτας: Ρίχνει λάδι στη φωτιά για τα κιλά της Χρηστίδου! Η νέα ανάρτηση κόλαφος!

"Γνωριστήκαμε πολύ πριν γίνει γνωστός, τότε που τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά και είχε ανάγκη από τους φίλους του για να τον στηρίξουν. Μια βγαίναμε, μια χανόμασταν. Έχει τύχει να μου τον συστήσουν δυο- τρεις φορές. Είχαμε πάει εκδρομή στην Αράχωβα, ήμασταν μαζί 4-5 μέρες με φίλους του και φίλους μου".

Η συζήτηση δεν άργησε να έρθει και στην μοιραία νύχτα. "Είχαμε βγει για ποτό εγώ με την Φρόσω. Εκείνος ήρθε για να δει έναν φίλο του. Εκείνη την περίοδο εγώ είχα ψιλοχαθεί με τον Παντελή, εξαιτίας των εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη. Τότε, έκανα πιο πολύ παρέα με τον Φίλιο. Μου φερόταν πολύ καλά, πολύ ευγενικός, ήταν ένας άνθρωπος που με φρόντιζε για αυτό και έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ήρθε στο νοσοκομείο να με δει".

Δείτε ακόμη: Μάχη με τον καρκίνο για γνωστή Ελληνίδα! Η εξομολόγηση που συγκλονίζει...

Συνεχίζοντας την συζήτηση για εκείνη την νύχτα είπε: "Μας προσκάλεσε αν θέλουμε να πάμε στο σπίτι ενός φίλου του, που θα έπαιζαν χαρτιά. Εγώ βρέθηκα σε ένα σπίτι που δεν το περίμενα, περίμενα ένα σπίτι με χαλιά, τζάκι και βρέθηκα κάπου που δεν ήταν σπίτι."

"Εγώ με την Φρόσω, βαρεθήκαμε, πίναμε και παίζαμε με τα κινητά μας. Κάποια στιγμή βαρεθήκαμε και θέλαμε να φύγουμε. Σηκώθηκε και ο Παντελής και αποχωρήσαμε. Κάθισα πίσω από την Φρόσω και έβαλα την ζώνη μου, κάποια στιγμή έτρεχε και του είπα τότε "Παντελή, μην τρέχεις..." και τοτε αύξησε ταχύτητα και το μόνο που θυμάμαι ήταν η σύγκρουση συνέχισε.

Δείτε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: "Έφαγε" πόρτα από τον Ant1! (όλο το παρασκήνιο)

«Ακουγόταν θόρυβος, χαλίκια, λες και πέρναγε τρένο, ήταν εκκωφαντικός ο ήχος. Δεν ξέρω πόσα δευτερόλεπτα κράτησε αυτό αλλά έλεγα πότε θα σταματήσει. Μου φαινόταν αιώνας. Όταν σταμάτησε το αμάξι, δεν έχω εικόνες, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα.
Η Φρόσω μου έχει πει ότι φώναζε βοήθεια, θυμάμαι λίγο τη φωνή της, έχω μια εικόνα ότι φώναξα τον Παντελή και δεν πήρα απάντηση. Ήρθε κάποιος να μας βοηθήσει αλλά δεν θυμάμαι.
Μας διαπέρασαν 5 μπάρες και η μία με τρύπησε πίσω στην πλάτη, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και τρύπησε τον πνεύμονα», είπε μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη.

Ενώ αποκάλυψε πως στα 17 της είχε ξαναπάθει τροχαίο στη Μυτιλήνη και για αυτό πάντα πρόσεχε και στις εξόδους με τους φίλους της.

Δείτε όσα αποκάλυψε στα βίντεο του Athensmagazine.gr: