Σφάζει με το γάντι η Τσιμτσιλή τη Σκορδά! Οι δηλώσεις για τη Χρηστίδου και τα καρφιά για το Πρωινό! (Βίντεο)

Χαμός στο Happy Day!

Σφάζει με το γάντι η Τσιμτσιλή τη Σκορδά! Οι δηλώσεις για τη Χρηστίδου και τα καρφιά για το Πρωινό! (Βίντεο)

Λίγο μετά τις 08.15 η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε δημόσια για το όλο συμβάν που έχει ξεκινήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Παπανώτα!


Ο Δημήτρης είχε κάνει ένα σχόλιο για τα κιλά της Σίσσυς και το όλο θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που τοποθετήθηκε και ο κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα). Διαβάστε παρακάτω....


Χτες το βράδυ, πήρε θέση και η ίδια η Σίσσυ με μια ανάρτηση φωτιά στο Instagram της!

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!


«Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσυ όχι?
Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!
Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.
Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε... το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii » έγραψε η Σίσσυ και ιδού η ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές δηλώσεις για τη Μαρινούλα! «Μοιάζει στον μπαμπά της και...»

Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσυ όχι? Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι! Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω. Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε... το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Σήμερα λοιπόν η Σταματίνα πήρε το λόγο και είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τη Σίσσυ Χρηστίδου! Είπαμε μια κουβέντα και το όλο θέμα πήρε διαστάσεις! Ειδικά από αντίπαλες εκπομπές που παίζουν ίδια ώρα... το όλο θέμα παραφράστηκε ίσως για σκοπιμότητες»! Ο Δημήτρης Παπανώτας εκνευρισμένος ανέφερε ότι το σχόλιο δεν ήταν καν δικό του και πως και ο ίδιος όταν παχαίνει δεν το συγχωρεί στον εαυτό του! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου!