Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψε τις πλαστικές της και μείναμε άφωνοι! Τι έχει κάνει; (Βίντεο)

Δεν της φαίνεται καθόλου!

Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψε τις πλαστικές της και μείναμε άφωνοι!  Τι έχει κάνει; (Βίντεο)

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι το πρόσωπο της χρονιάς αφού με τη συμμετοχή της στο GNTM έχει συζητηθεί αρκετά!

Η ίδια μίλησε στο Πρω1νό για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, τα ριάλιτι μόδας, την Ιωάννα Μπέλλα και μάλιστα αποκάλυψε και τις πλαστικές της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Σώθηκε από θαύμα! Φωτογραφία σοκ από το σημείο του τροχαίου!

«Μου αρέσει η τηλεόραση, το απολαμβάνω, δεν περίμενα να είναι τόσο ωραία. Γελάνε πολύ με μένα στα γυρίσματα, τα μοντέλα τα κάνω και κλαίνε», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε: «Έγινα booker μοντέλων γιατί έτσι ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου.Είμαι 43 και κάνω αυτή τη δουλειά 20 χρόνια. Μόνιμα μαλώνω για τα μοντέλα μου γιατί δεν είναι ζώα, είναι άνθρωποι».

Δείτε ακόμη: Κωστής Μαραβέγιας: "Η ένδυση και η εμφάνιση του μαρτυρούσε έναν απλό λαϊκό άνθρωπο που μάλλον..." - Το περιστατικό που σόκαρε τον καλλιτέχνη...

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στην κρίση πανικού της παίκτριας μέσα στην πισίνα και αποκάλυψε πως συνέβη: «Η παραγωγή έχει ψυχολόγο, ναυαγοσώστη και οποιονδήποτε χρειαστεί να επέμβει. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στα ριάλιτι έχουν υπογράψει τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Η Σοφία είχε μια κακή εμπειρία πριν 4 χρόνια, όχι ως μωρό. Και φίλη μου να ήταν θα προσπαθούσε να τη βοηθήσω να το ξεπεράσει. Η Σοφία τα έβαλε με τον εαυτό της που δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει η Σοφία στα επόμενα επεισόδια, δεν είμαι η παραγωγή».

Δείτε ακόμη: Πως εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Καινούργιου; Το εντυπωσιακό studio και το τρακ! (Βίντεο)


Η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της: «Έχω κάνει μπότοξ και είχα φτιάξει και τα χείλη μου αλλά εγώ δεν είμαι μοντέλο». Δείτε το σχετικό βίντεο: