Συναγερμός στη Νέα Υόρκη! Πακέτο βόμβα με παραλήπτη το Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη! Πακέτο βόμβα με παραλήπτη το Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά ύποπτο δέμα που εστάλη στο Ρόμπερτ Ντε Νίρο!


Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το CNN, το δέμα εστάλη σε διεύθυνση στην περιοχή Τριμπέκα, και μάλιστα πρόβαλλε βίντεο με τους αστυνομικούς που ερευνούν στην περιοχή αυτή της Νέας Υόρκης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η on air μπηχτή για τον Παύλο Σταματόπουλο! Κάγκελο η Λίτσα Πατέρα! (Βίντεο)

Στη διεύθυνση αυτή είναι καταχωρημένες δύο επιχειρήσεις: Το Tribeca Film Festival και το Tribeca Grill. Και τα δύο συνδέονται με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει επικρίνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά πολύ στο παρελθόν!

Το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη μετέδωσε ότι αυτό ότι το δέμα που εντοπίστηκε στην Τριμπέκα είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ότι αυτό είχε σταλεί στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Δείτε ακόμη: Σολωμού - Μουζουράκης: Διαψεύδουν τις φήμες του χωρισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Αξιοσημείωτο είναι ότι αν η πληροφορία ισχύει, πρόκειται για το όγδοο πακέτο που εστάλη σε κάποιον που έχει ασκήσει κριτική στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Τα δημόσια σχόλια για την κόντρα Παπανώτα - Χρηστίδου! Πήρε θέση υπέρ... (Βίντεο)

Ο Ντε Νίρο είχε κάποτε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «εθνική καταστροφή» και ευτυχώς η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο του Ντε Νίρο ήταν άδειο τη στιγμή που έφτασε το ύποπτο πακέτο, μεταδίδει το NBC.