Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η κόρη μου δεν μιλάει για τέτοια"!

Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της ηθοποιός!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου:

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μίλησε για όλα.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στην κόρη της Μαρία Χάνου, τότε το χαμόγελου έφυγε από τα χείλη της ηθοποιού! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: "Μπράβο στον άντρα σου!" - Σε ποια έστειλε συγχαρητήρια η παρουσιάστρια;

Η Κατερίνα Καραβάτου της είπε πως χάρηκε για το outing που έκανε η Μαρουσώ! "Επίσης έχω χαρεί πάρα πολύ γιατί η Μαρουσώ έκανε και ένα outing πολύ ενδιαφέρον που είπε ότι είναι ερωτευμένη, πως είναι με ένα παιδί πολύ καλά και γνωρίζονται πολλά χρόνια" ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με μια δήλωση που είχε κάνει η νεαρή ηθοποιός στην Real Life και έλεγε: "Υπάρχει η συντροφικότητα στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν είναι από τον χώρο. Ωστόσο με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω και εγώ, γιατί είναι και εκείνος πολυάσχολος."

Δείτε ακόμη: Ant1: Μας τελείωσε... stop! Αυτή είναι η ανακοίνωση... τηλεγράφημα για τον Κανάκη!

Πάγωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία απάντησε: "Ούτε ιδέα έχω. Που το έκανε το οuting αυτό;" ενώ χτύπησε το χέρι στο γόνατο της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Κρατερό Κατσούλη ο οποίος το σχολίασε: "Πω πω! Έξαλλοι γίναμε…".

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πιο όμορφη από ποτέ στο πλευρό του Αριστομένη! Που "τσακώσαμε" το ζευγάρι;

"Δεν το έχω πάρει χαμπάρι καθόλου! Θα της ξέφυγε και το έκαναν επικεφαλίδα. Δεν μιλάει το παιδί για τέτοια. Μου αρέσει να έχει έναν άνθρωπο να τη φροντίζει και να την έχει έννοια. Δεν χρειάζεται να το ξέρει και όλη η Ελλάδα" συνέχισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.