Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας οι...

Βόμβα στην showbiz!

Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας οι...
News 27.10.2018 08:59

Χρειάστηκαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά την γνωριμία τους για να αποφασίσουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.


Από τότε χαίρονται την καθημερινότητα που μοιράζονται στο όμορφο σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα. Διαβάστε παρακάτω...


Ναι εκεί όπως έχει γράψει το youweekly.gr έχει μετακομίσει ο personal trainer! Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει την εξάσκηση για τη δημιουργία οικογένειας αφού πρόσφατα υιοθέτησαν ένα γατάκι που αγαπούν και οι δύο πάρα πολύ.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Δηλώσεις φωτιά για τον γάμο! «Θα παντρευόμουν μόνο εάν...»

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής στο Κανόε καγιάκ και personal trainer Ετεοκλής Παύλου ζουν ένα μεγάλο έρωτα και είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και πρωταθλητής στο Κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου αφέθηκαν στην έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους με πάθος και ταχύτητα!

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ιδιαίτερα γνωστός και δυνατός αθλητής αν και μέχρι πρότινος ελάχιστοι γνωρίζουν την προσωπική ιστορία του και το γεγονός που τους τάισε το δεξί του πόδι. Εκείνος όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δείχνοντας αξιοσημείωτη δύναμη εκπληρώνει τα όνειρα του κάτι που εκτιμά πολύ στο σύντροφό της.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου;

Τον πρώτο καιρό της σχέσης τους δεν αποκάλυπτε κανένας από τους δύο τον έρωτά τους, όμως πλέον τόσο η όμορφη τραγουδίστρια όσο και ο γοητευτικός πρωταθλητής και personal trainer εκδηλώνονται δημοσίως

Ο Ετεοκλής μάλιστα έκανε ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα της ζωής του ακόμα και στην τηλεόραση με την οποία ουδέποτε υπήρξε εξοικειωμένος. Πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μόνο τρυφερά λόγια έχει να πει για τη γυναίκα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή.

«Γνώρισα την Ελένη και εκείνη μου ξύπνησε τα πάντα την ανάγκη να την βλέπω κάθε μέρα, περίμενα πότε θα έχουμε μάθημα για να την συναντήσω. Βγήκαν συναισθήματα που ούτε είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να νιώσω είναι η στιγμή που λες είμαι 30 έχω κάνει σχέσεις έχω ζήσει τα πάντα και ξαφνικά γνωρίζεις κάποιον και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ζήσει τίποτα. Αυτό ακριβώς ένιωσα με την Ελένη. Ήταν σα να μην είχα γνωρίσει καμία άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Γνωρίζοντας την Ελένη γνώρισα έναν άλλο κόσμο που δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι υπάρχει. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνη» είχε πει.

Δείτε ακόμη:Nomads 2: Ο νέο τσαμπουκάς της Αλεξανδράκη και το συγκλονιστικό αγώνισμα ασυλίας! (Βίντεο)

Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι 10 χρόνια, ο Ετεοκλής είναι μικρότερος από την Ελένη Χατζίδου,ο ίδιος απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί και δείχνουν αποφασισμένα κάνουν αυτή τη σχέση να πετύχει. Μάλιστα κοινός τους φίλος τους λέει στην real ότι πολύ πιθανό σύντομα να φάμε κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

TAGS
Share