Η εφιαλτική νύχτα της Τατιάνας Στεφανίδου! Το τηλεφώνημα που δέχτηκε και η έκκληση στον Ευαγγελάτο!

Λύγισε η Τατιάνα! Το διαλυμένο σπίτι και ο ρόλος του Νίκου της!

Η εφιαλτική νύχτα της Τατιάνας Στεφανίδου! Το τηλεφώνημα που δέχτηκε και η έκκληση στον Ευαγγελάτο!

Οι μέρες που διανύει η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι και οι καλύτερες της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Μπορεί η παρουσιάστρια να βγάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, όμως μέσα της βιώνει ένα δράμα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου! Το άγνωστο «κουσούρι» που του άφησε η νόσος των λεγεωνάριων!

Η πίεση είναι έντονη και τα ξεσπάσματα συχνά! Η Τατιάνα δέχεται μεγάλη πίεση από το κανάλι αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής παραμένουν χαμηλά και η όλη ένταση μεταφέρεται στο σπίτι!

Δείτε ακόμη: Bόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παρουσιαστών παντρεύονται!

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης για την παρουσιάστρια δεν ήταν και το πιο ήρεμο της ζωής της αφού ένα τηλεφώνημα την έβγαλε από τα "ρούχα" της! Η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ξέσπασε σε κλάματα, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να απουσιάζει (βρισκόταν στο ΟΑΚΑ όπου παρακολουθούσε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League) και όταν επέστρεψε την βρήκε σε μια κατάσταση έξαλλη και ένα σπίτι μισοδιαλυμένο!

Δείτε ακόμη: Open: Κόβονται όλα τα προγράμματα! Τι προθεσμία τους έδωσε ο Σαββίδης!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησε να ηρεμήσει την σύζυγό της, η οποία με τα πολλά κατάφερε να ηρεμήσει και να ξαπλώσει καθώς ακόμα μια απαιτητική και δύσκολη ημέρα την περίμενε στην εκπομπή! Όπως και να έχει η πίεση για την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ ειναι μεγάλη, ενώ φήμες την θέλουν να έχει μετανιώσει ήδη την επιλογή της το περασμένο καλοκαίρι!

athensmagazine.gr