Ελένη Μενεγάκη: Προκάλεσε κομφούζιο! Σταμάτησε η κυκλοφορία στην Κηφισίας! Τι συνέβη;

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Ελένη Μενεγάκη: Προκάλεσε κομφούζιο! Σταμάτησε η κυκλοφορία στην Κηφισίας! Τι συνέβη;

Προκάλεσε κομφούζιο η Ελένη Μενεγάκη!

Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξανά μαζί Λιάγκας-Σκορδά 2 χρόνια μετά τον χωρισμό!

Πανικός έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη μέση της Κηφισίας και το κυκλοφοριακό κομφούζιο το είχαν δημιουργήσει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος – προς έκπληξη των διερχομένων οδηγών αυτοκινήτων, που μόλις αναγνώρισαν το επώνυμο ζευγάρι κάποιοι άρχισαν να τους φωνάζουν και να τους χαιρετούν, ενώ κάποιοι άλλοι, εκνευρισμένοι, συνέχισαν να κορνάρουν επίμονα.

Η παρουσιάστρια, που εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά της, αμέσως μετά το στούντιο είχε δώσει ραντεβού με τον σύντροφό της για να γευματίσουν στο εστιατόριο «Παπαδάκης», στο Κολωνάκι.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ξέσπασε η Καρύδα κατά της Μαγγίρα! - "Πλέον είναι κουραστικό!" (βίντεο)

Ώρα 3.30... Στο ένα αυτοκίνητο περίμενε εκείνη και στο άλλο ο Μάκης με τη μαμά της, Ζέτα. Η Ελένη καταμεσής του δρόμου κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μπήκε σε εκείνο του άντρα της για να κατευθυνθούν προς κέντρο μεριά, όπου τους περίμενε ένα λαχταριστό γεύμα για δύο, φτιαγμένο από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, πρώην συνεργάτιδας και μιας από τις πιο αγαπημένες της Ελένης, που την είχε καλέσει για να της κάνει το τραπέζι και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Δείτε ακόμη: «Έμεινε» η Λασκαράκη με την ατάκα της Μενεγάκη! «Φέτος γκαζώνεις...» (Βίντεο)

Η Ελένη, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, εκείνη την ημέρα έδειχνε λαμπερή και πιο όμορφη έχοντας δίπλα της τον άντρα που αγαπά, ενώ εκείνος ακόμα μια χρονιά τής ψιθύριζε λόγια αγάπης και της έλεγε πόσο πολύτιμη είναι για αυτόν..