Τάνια Τρύπη: Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι η κούκλα μελαχρινή στο πλευρό της!

Και όμως είναι η....

Τάνια Τρύπη: Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι η κούκλα μελαχρινή στο πλευρό της!

Είναι ψηλή, καλλίγραμμη, με έντονα χαρακτηριστικά, πανέμορφο πρόσωπο και απίστευτο χαμόγελο! Η νεαρή που πόζαρε στο πλευρό της Τάνιας Τρύπη στα 37α Κορφιάτικα Βραβεία "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Όσοι κατάλαβαν ποια είναι έσπευσαν να πουν πόσα κοινά χαρακτηριστικά έχει με τον πατέρα της. Όσοι όμως δεν κατάλαβαν ποια είναι, σχολίασαν το αρχοντικό παρουσιαστικό της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θανάσης Τσαλταμπάσης: "Λάμπει" στο πλευρό της συντρόφου του! Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι! Που τους "τσακώσαμε";

Ποια είναι όμως η νεαρή κοπέλα που πόζαρε όλο χάρη στο πλευρό της Τάνιας Τρύπη; Μα φυσικά πρόκειται για την κόρη της Τζένη Καζάκου!

Δείτε ακόμη: Γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε δημόσια!

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση, στην οποία βραβεύτηκε και με το τιμητικό βραβείο "Ζωή Λάσκαρη" συνοδευόμενη από την κόρη της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, Τζένη. Η 18χρονη, πήρε το όνομα της από τη γιαγιά της Τζένη.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Οι επίσημες ανακοινώσεις του Alpha για τη συνεργασία με το Star!

Μαμά και κόρη, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr, και έμοιαζαν σαν κολλητές! Στα μαύρα ντυμένες, με δερμάτινα jacket έκανα τα φλας να αστράψουν!