Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στην υπόθεση! Δεν οδηγούσε τελικά ο τραγουδιστής!

Απίστευτη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στην υπόθεση! Δεν οδηγούσε τελικά ο τραγουδιστής!
News 31.10.2018 12:57

Ως μάρτυρες στην υπόθεση του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη θα καταθέσουν δύο Κύπριοι εμπειρογνώμονες.

Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής μεταβαίνουν στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της απόφασης που εξέδωσε τον περσινό Οκτώβριο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακομη: Χάρης Γιακουμάτος: Με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο πλευρό αιθέριας ύπαρξης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η εταιρεία εμπειρογνωμοσύνης επί τροχαίων δυστυχημάτων «Γ. Τζιρκαλλής και Υιοί Λτδ», με έδρα στην Κύπρο, επιστρατεύτηκε από την οικογένεια Παντελίδη, η οποία αμφισβητεί το πόρισμα της πρωτόδικης απόφασης.

Οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες αναμένεται να καταθέσουν νέο πολυσέλιδο πόρισμα, που θα ανατρέπει το αρχικό και θα θέτει ως βασικό εύρημα το ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, αλλά βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Δείτε ακόμη: Σας θυμίζει κάτι; Είναι ο αδερφός γνωστού Έλληνα τραγουδιστή!

Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής θα κληθούν να παρουσιάσουν το σκεπτικό τους, που επιμένει ότι η δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

Δείτε ακόμη: Γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε δημόσια!

Σύμφωνα πάντα με τον «Πολίτη», η έκθεσή τους βασίστηκε στο πως κινήθηκαν οι επιβάτες κατά την πρόσκρουση και απαντά στο ποιος ήταν ο οδηγός, σε ποια ακριβή θέση βρίσκονταν οι επιβάτες, αν είχαν δεμένη τη ζώνη ασφαλείας και αν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός των αερόσακων.Με βάση τα γεγονότα και τα στοιχεία οι εμπειρογνώμονες της «Γ. Τζιρκαλλής & Υιοί ΛΤΔ» καταλήγουν στο συμπέρασμα, όπως πληροφορούμαστε, πως με βάση τη κατανόηση της κίνησης των τριών επιβαινόντων, από την πρόσκρουση στο τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, τη μερική ανατροπή, αλλά και την κίνηση των μεταλλικών κουπαστών, οδηγός του οχήματος ήταν η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελής Παντελίδης.

Πηγή: philenews

Share