"Στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα γίνομαι τρελή όταν τον πιάνει η καφρίλα!"

Ποια γίνεται έξαλλη με τον Γιώργο Λιάγκα;

Από την κοφτερή της... γλώσσα δεν γλιτώνει κανείς!

Η Νάνσυ Νικολαΐδου έχει γλώσσα και... τσακίζει κόκαλα γι'αυτό και τρέμουν οι περισσότεροι μην τυχόν και τους πιάσει στο στόμα της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σκορδά-Λιάγκας: Όλη η αλήθεια για τον δημόσιο τσακωμό τους μπροστά στον κόσμο!

Η δημοσιογράφος-κριτικός από την καρέκλα των Αποκαλυπτικών όπου βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο σχολιάζει ότι της αρέσει αλλά και ότι δεν της αρέσει.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου παραχώρησε συνέντευξη στο youweekly.gr και απασφάλισε για τον Γιώργο Λιάγκα! Τι είπε;

Δείτε ακόμη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή! - "Το σώμα του ήταν..." (βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά πώς σου φαίνεται;

Είναι φίλη μου, αλλά παρ’ όλα αυτά την έχω κρίνει πολλές φορές αυστηρά. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη είναι ότι έχει αποφασίσει από πέρυσι να μην το παίζει γλυκούλα και χαριτωμένη.

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη: Τι είπε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να μπαίνει στο Nomads 2! Θα την δούμε στο παιχνίδι επιβίωσης;(Βίντεο)

Την αποθέωσες σε κριτική σου, όταν υπερασπίστηκε τον Γιώργο Λιάγκα που δεν παραβρέθηκε στην παρουσίαση του καναλιού...

Ναι, γιατί είναι καλό κάποια στιγμή ο επαγγελματίας να δείχνει την πυγμή του και να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν. Τα κανάλια δίνουν δουλειά αλλά και οι παρουσιαστές φέρνουν τα λεφτά και δεν είναι στημένες λεμονόκουπες να τους πετάμε από το παράθυρο σαν να μην τρέχει τίποτα. Πέρυσι μου άρεσε η Φαίη που –επίσης– εναντιώθηκε σε αυτή την αθλιότητα το «Game of Love» και το τράβηξε στα άκρα για να διαχωρίσει τη θέση της.

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έρχεται νωρίτερα η εκπομπή του! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μου άρεσε που διεκδίκησε πράγματα για την εκπομπή της, όπως μου άρεσε και φέτος όταν υποστήριξε τον Λιάγκα, όχι γιατί ήταν παντρεμένοι αλλά γιατί είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής και δημοσιογράφος. Το μόνο που με κάνει τρελή με την περίπτωσή του είναι όταν τον πιάνει η τηλεοπτική του καφρίλα και αρχίζει τα… χοντροκομμένα. Αδικεί τον εαυτό του. Θεωρώ απίστευτα φτηνό και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα να υπάρχουν άνθρωποι στον ΑΝΤ1 που δεν τους θέλουν και τους καθίζουν στον πάγκο, απαγορεύοντάς τους, ταυτόχρονα, να αποδεσμευθούν. Αν δεν σου κάνει πια ο άλλος, αν δεν σου πάει, ας τον… Ας πάει στην ευχή της Παναγίας.

Δείτε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη - Βικτώρια Καρύδα: Ο τραγικός θάνατος και το ματωμένο συμβόλαιο που τις ενώνει!

Όμως, ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μπορεί αίφνης ο Γρηγόρης και ο Γιώργος να μην ταιριάζουν στην αισθητική του ΑΝΤ1, όμως κι από την άλλη φοβούνται να τους βρουν απέναντί τους στον ανταγωνισμό. Έτσι, έχουμε τον ΑΝΤ1 του Γιώργου Μαυρίδη –ασχολίαστο– και του Γιώργου Λέντζα. Επίσης ασχολίαστο!