Εξαφανίστηκε η Βικτώρια Καρύδα! Η κίνηση της μετά τον τραγικό θάνατο του άντρα της!

Τι έκανε η Βικτώρια Καρύδα;

Εξαφανίστηκε η Βικτώρια Καρύδα! Η κίνηση της μετά τον τραγικό θάνατο του άντρα της!

Οι τραγικές στιγμές που βιώνει η Βικτώρια Καρύδα τις τελευταίες ώρες δεν περιγράφονται με λόγια.

Το όμορφο μοντέλο το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, αφού με τη συμμετοχή στο παιχνίδι My Style Rocks 2, τράβηξε πάνω της τα φλας ακόμα περισσότερο, τόσο με το στυλ της όσο και με τον ήρεμο χαρακτήρα, από χθες έχει απομονωθεί και ζει ένα απίστευτο πόνο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Άγριο ξεκατίνιασμα on air! Ξεσπάθωσαν όλες οι παίκτριες κατά της Παπαδέλη! - "Βλέπει φαντάσματα!" (βίντεο)

Ο άντρας της, ο αγαπημένος της Γιάννης, που τόσες φορές είχε αναφερθεί σε αυτόν μέσα από το πλατό του My Style Rocks, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν άνανδροι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ κάτω από το σπίτι του.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, οι χρήστες του διαδικτύου, έσπευσαν να δείξουν την συμπαράσταση τους στην αγαπημένη τους Βικτώρια, με μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Mega: Ξανά στον "αέρα" οι αγαπημένες μας εκπομπές!

Δημόσια σχόλια αλλά και προσωπικά μηνύματα κατέκλυσαν το προφίλ της Βικτώρια. Η παίκτρια, έσπευσε να κάνει την πρώτη της κίνηση, η οποία δεν ήταν άλλη από το να απενεργοποιήσει τα σχόλια. Ετσι όσοι ήθελαν να της στείλουν ένα μήνυμα αγάπης έπρεπε να της το στείλουν με προσωπικό μήνυμα.

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη: Τι είπε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να μπαίνει στο Nomads 2! Θα την δούμε στο παιχνίδι επιβίωσης;(Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κανάκη! Δεν φαντάζεστε ποια παρουσιάστρια θα είναι στο πλευρό του!

Προτίμησε λοιπόν η Βικτώρια να εξαφανιστεί από τον κόσμο του Internet και απενεργοποίησε εντελώς τον λογαριασμό της.

Εξάλλου, έχει δυο παιδιά, τα οποία είναι η προτεραιότητα της και έχουν όλη της την προσοχή σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που περνάει!