Βικτώρια Καρύδα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που την ενημέρωσε για το θάνατο του συζύγου της! «Έφυγε με λυγμούς...»

Όσα έγιναν στην επίδειξη μόδας!

Βικτώρια Καρύδα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που την ενημέρωσε για το θάνατο του συζύγου της! «Έφυγε με λυγμούς...»

Μεγάλο είναι το σοκ για την οικογένεια του Γιάννη Μακρή. Του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στην Βούλα, ακριβώς έξω από το σπίτι του με τρεις σφαίρες σε στήθος και πλάτη.

Τραγική φιγούρα. η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συμβόλαια θανάτου: Έτσι λειτουργεί η Greek Mafia! Ποιες δολοφονίες σχετίζονται μεταξύ τους;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο σχεδιαστής Γιάννης Τόγκος, ο οποίος μίλησε για την στιγμή που η Βικτώρια Καρύδα έμαθε την δολοφονία του συζύγους.

«Πρώτα από όλα να πούμε συλλυπητήρια στη Βικτώρια και στην οικογένεια της. Είναι μια πολύ αγαπημένη κοπέλα που δουλεύουμε χρόνια και την ξέρουμε χρόνια. Εμείς δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα. Αυτό που είδα ήταν ότι ήρθε ένας φίλος της την πήρε και φύγανε. Ήρθε ο make up artist Προκόπης Μακρυλάκης την πήρε και φύγανε. Δυο δευτερόλεπτα αυτό. Μετά την επίδειξη και το χαμό στα παρασκήνια, ακούσαμε και μάθαμε και λυπηθήκαμε βεβαίως πάρα πολύ για αυτό.

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: "Ο βασιλιάς μου...αχ γιατί σε φάγανε!" - Γιατί τον αποκαλούσε έτσι;

Προφανώς της είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά κλπ, αλλά δεν την είδα να φεύγει με λυγμούς. Μας έχει στεναχωρήσει όλους. Και όλες τις κοπέλες και εμένα ιδιαιτέρως που την ξέρω χρόνια. Έχω πάει και στο γάμο της. Πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. Πάρα πολύ δεμένη οικογένεια. Έχω να πω ότι η Βικτώρια είναι από τα καλύτερα παιδιά, ταπεινή, σεμνή και πάρα πολύ επαγγελματίας. Και δεν τα λέω αυτά για να τα πω. Πάρα πολύ αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι. Δυστυχώς συνέβη αυτό. Πρέπει να είναι συντετριμμένη η κακομοίρα», αποκάλυψε στην εκπομπή.