Γιάννης Μακρής: Παρακολουθούσαν και το κινητό της Καρύδα οι δράστες; Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του επιχειρηματία! (βίντεο)

Στο στόχαστρο και η Βικτώρια Καρύδα;

Γιάννης Μακρής: Παρακολουθούσαν και το κινητό της Καρύδα οι δράστες; Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του επιχειρηματία! (βίντεο)

Τις τελευταίες μέρες η Βικτώρια Καρύδα ανεβαίνει τον δικό της "Γολγοθά"!

Το πανέμορφο μοντέλο βιώνει τραγικές στιγμές μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του; Αποκάλυψη από την Καρύδα!

Με την δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία ασχολήθηκε και η εκπομπή Ooh La la! και η Σάσα Σταμάτη.

Ο αστυνομικός συντάκτης Μίλτος Σακκελάρης μετέφερε στην Σάσα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έρευνα για τους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή.

Ο καλεσμένος της εκπομπής, Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με την Βικτώρια Καρύδα, πήρε τον λόγο και έσκασε την "βόμβα"!

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδάκης: Ο θάνατος τον χτύπησε 2 φορές! Οι τραγικές στιγμές του παρουσιαστή!

Ο Βασίλειος εξέφρασε την άποψη του λέγοντας πως οι δράστες σίγουρα παρακολουθούσαν και το κινητό της Βικτώριας Καρύδα και τις κινήσεις της! Που το βασίζει αυτό;

Δείτε ακόμη: Σοκάρει η αποκάλυψη! Όσα δεν ξέραμε για τη στιγμή της δολοφονίας του συζύγου της Καρύδα!

Όπως είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Βικτώρια Καρύδα δεν είναι ένα ενεργό μοντέλο που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε επιδείξεις μόδας και castings. Κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις όπου εκείνη θέλει και της αρέσει. Για να ξέρει κάποιος ότι εκείνο το βράδυ, η Βικτώρια είχε "κλείσει" εμφάνιση έπρεπε να την παρακολουθεί. Γιατί αλλιώς, το λογικό θα ήταν, να συνοδεύει τον άντρα της στα εγκαίνια που θα πήγαινε εκείνο το βράδυ.

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: