Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις στη δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Δεν τον έφαγαν για την Μύκονο αλλά για το....

Ποιες είναι οι εξελίξεις;

Εξελίξεις στη δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Δεν τον έφαγαν για την Μύκονο αλλά για το....
News 04.11.2018 11:05

.... Τζόγο και το παράνομο στοίχημα. Αυτό το ρεπορτάζ αλλάζει τα δεδομένα και θα κάνει αίσθηση! Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τους λόγους που δολοφόνησαν τον Γιάννη Μακρή,που ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα,αλλά τελικά φαίνεται πως η αλήθεια είναι αλλού.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ φαίνεται ότι ο αυστραλός ήταν μπλεγμένος ΧΟΝΤΡΑ με το παράνομο στοίχημα. Συγκεκριμένα στο τζόγο και στα πενταψήφια ποσά που αλλάζουν χέρια μέσα στο σκοτάδι αναζητά η ελληνική αστυνομία τα κίνητρα της εκτέλεσης του 46 χρόνου ομογενούς από την Αυστραλία, Γιάννη Μακρή, έξω απ’ το σπίτι του στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη.

Δείτε ακόμη: Δύσκολη στιγμές για την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Στο σκοτεινό χώρο του παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος και των στημένων αγώνων έχουν στρέψει οι αξιωματικοί της ασφάλειας την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 46 χρόνου Αυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη, τον οποίο άγνωστος πυροβόλησε έξι φορές έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Μετά τον Μαρινάκη άλλοι 3 επιχειρηματίες θα "σκοτωθούν" για τις δυο «ορφανές» άδειες καναλιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από πολλές πλευρές και από ανθρώπους που γνώριζαν το θύμα, εκτός από την εταιρεία security, στην οποία ήταν ιδρυτικό στέλεχος, ο 46 χρόνος έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά πολλών φανατικών παικτών από την Αττική αλλά και την Μύκονο σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος, η οποία έχει έδρα σε χώρα του εξωτερικού, πιθανότατα στην Ασία, η οποία μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ανήκε στον ίδιο.
Μάλιστα ξετυλίγεται το κουβάρι...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ


Όπως αναφέρουν πηγές από άτομα που είχαν επαφές και σχέσεις με τον Γιάννη Μακρή ο υπερβολικός πλούτος και η πολυτελή ζωή του η οποία ήταν εμφανέστατη από τις εξόδους και τις διακοπές του, μέχρι και τα πανάκριβα sport αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσε, δεν ήταν από την επαγγελματική του δραστηριότητα στην εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας που είχε ιδρύσει μαζί με άλλα τέσσερα ακόμη άτομα το 2015 αλλά από τον παράνομο τζόγο με στοιχήματα!!!

Ο Μακρής κυρίως έπαιζε αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τεράστιες αποδόσεις (σύμφωνα με τις πηγές υπήρχαν εγγυήσεις ότι ήταν στημένοι αγώνες) και φυσικά τα ποσά από τα στοιχήματα πολλαπλασιάζονταν.

Μιλώντας στη "Real news" με την προϋπόθεση της ανωνυμίας επιχειρηματίας από τα νότια προάστια που γνώριζε καλά το 46 χρόνο έκανε λόγο για στοιχήματα που ξεκινούσαν από 20.000 € και σε κάποια περίπτωση έφταναν το ποσό των 200.000 €.

ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ


« Είχε συγκεκριμένους πελάτες μου Με μεγάλη επιφάνεια και πάθος με το τζόγο και τα χρήματα που διακινούσε ήταν πολλά»αναφέρει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και συμπληρώνει ένα στοιχείο που διασταυρώνεται με πληροφορίες που ήδη έχει στη διάθεση της και η ασφάλεια Αττικής.
«Υπήρξαν όμως κάποιες περιπτώσεις που συζητήθηκαν έντονα στον κύκλο των παικτών του παράνομου στοιχήματος ότι δηλαδή ο μακαρίτης δεν πλήρωσε κερδισμένους πελάτες και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν προστριβές»

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ

Ακριβώς τέτοιου είδους διάφορες οικονομικές προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών θεωρώντας πιθανό μια τέτοια κόντρα να κατέληξες στην ενέδρα θανάτου στην Βούλα. Παράλληλα φυσικά εξετάζουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες εταιρείας του στη Μύκονο. Πάντως το σενάριο να έφαγαν το Μακρή με την χλιδάτη ζωή και την κούκλα σύντροφο που πρωταγωνιστούσε στο My Style Rocks επειδή δεν πλήρωσε κερδισμένους παίκτες,από το παράνομο στοίχημα που ίδιος έστηνε, είναι πλέον το πιο πιθανό σενάριο.

Share