Άγριο ξύλο στο club Lohan μεταξύ πασίγνωστων Ελλήνων επιχειρηματιών! Αποκάλυψη!

Τι συνέβη;

Άγριο ξύλο στο club Lohan μεταξύ πασίγνωστων Ελλήνων επιχειρηματιών! Αποκάλυψη!

Ξύλο μετά μουσικής είχαμε στο γνωστό club Lohan.

Σε άγριο καυγά για ασήμαντη αφορμή ενεπλάκη ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Μηλιώνης, ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή στο γνωστό club Lohan το περασμένο Σάββατο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο απίθανος τρόπος που η Μαρία Μπακοδήμου γνώρισε τον πρώην άντρα της Δημήτρη Αργυρόπουλο!

Ο Μηλιώνης είχε στο πλευρό του την σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα (Αποκαλύψαμε ότι με την συγκεκριμένη διατηρεί σχέση, ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και 4 χρόνια είναι μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη)
Και πάμε στο ρεπορτάζ...

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Ο επιχειρηματίας λοιπόν Δημήτρης Μηλιώνης κάλεσε γνωστούς και φίλους του στο hot spot της Αθήνας προκειμένου να τους κεράσει για τη γιορτή του. Η παρέα του επιχειρηματία ο οποίος με πληροφορίες και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάρτυρες της εφημερίδας «Mπαμ» συνοδεύονταν από εξαιρετικούς κυρίους και κυρίες, κάθισε στα VIP τραπέζια του μαγαζιού. Στην πρώτη σειρά μάλιστα.

Δείτε ακόμη: Alpha: Το πρώτο θύμα, μετά την εξαγορά, είναι κορυφαίο πρόσωπο του καναλιού!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ Ο ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΕΞΑΛΛΟΣ

Η βραδιά κυλούσε ήρεμα και σχετικά χαλαρά όταν για κάποιον ανεξήγητο λόγο η παρέα του Μηλιώνη άρχισε να επιτίθεται σε μία άλλη παρέα η οποία καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τις αντίπαλες παρέες να έρχονται στα χέρια. Μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μηλιώνης ήταν εκτός εαυτού, εξαπολύοντας επίθεση σε όποιον έβρισκε μπροστά του. Λίγο αργότερα ο άγριος καυγάς ολοκληρώθηκε και σταμάτησε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.