Πόπη Χατζηδημητρίου: "Ήµουν διασωληνωμένη στην εντατική..."

Συγκλονιστική εξομολόγηση!

Πόπη Χατζηδημητρίου:

Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, η Πόπη Χατζηδημητρίου επιστρέφει στο ραδιόφωνο μέσα από τη συχνότητα του Ελληνικός 93,2.

Γιατί όμως η Πόπη Χατζηδημητρίου έμεινε εκτός όλα αυτά τα χρόνια; Ποια ήταν η απώλεια που την συγκλόνισε; Γιατί βρέθηκε στην εντατική; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε αόμη: Τζένη Θεωνά: "Όταν μάθαμε ότι το μωράκι είναι αγόρι, ένιωσα πως δεν..."

Η Πόπη Χαατζηδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews και την Κορύνα Μαντάγαρη και μίλησε για όλα...

"Συνέβησαν πολύ οριακά και σηµαντικά γεγονότα στη ζωή µου, απώλειες και αλλαγές, αλλά και κάποια θέµατα υγείας που σε αναγκάζουν να µείνεις εκτός χώρου, να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, να ηρεµήσεις. Έκανα πολύ µεγάλα ξεκαθαρίσµατα για εµένα.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Η παραγωγή "ξεφτίλισε" τον Κουκουρίκη! Τα πλάνα που τον... έκαψαν!

Η απώλεια της µητέρας µου µέσα σε µια στιγµή ήταν ένα γεγονός που µου προκάλεσε σοκ και µε έκανε να σκεφτώ πόσο πολύτιµη είναι η στιγµή, ο χρόνος, το τώρα, το να µην ξεχνιέσαι και να µη σε παίρνει η µπάλα της ζωής από κάτω. Την ίδια εποχή που “έφυγε” η µαµά Ευγενία, έφυγα από το ραδιόφωνο, άλλαξα σπίτι, χώρισα. Ήταν µια καµπή που την είχα ανάγκη. Μια στροφή στη ζωή µου που είχα πολλή ανάγκη για να ξαναβρώ το κέφι µου, τη χαρά µου. Έφυγα από το πατρικό µου στη Νέα Σµύρνη και πήγα στην εξοχή, στο εξοχικό µας, στον Σχοινιά.

Δείτε ακόμη: Θαλασσόλυκοι: Άγρια μανούρα στους Αρκιούς! - "Στα @@ μας σ’ έχουμε γραμμένο!" (βίντεο)

Ξυπνάω την ανατολή και βλέπω τη θάλασσα, έχω τις λεµονιές µου, τα ζώα µου. Το σοκ εκείνης της περιόδου µε έµαθε πως η στιγµή είναι τώρα, πως δεν υπάρχει «θα»».

Οι δύσκολες στιγµές, όµως, για την Πόπη Χατζηδημητρίου δεν σταµάτησαν εκεί. Ένα σοβαρό πρόβληµα υγείας, που της παρουσιάστηκε ξαφνικά, τη βοήθησε να αναθεωρήσει ακόµα περισσότερο τα πράγµατα στη ζωή της: «Έπαθα σηψαιµία από πέτρα στο νεφρό.

Ήταν ο πρώτος κολικός και µέσα σε έξι ώρες ήµουν διασωληνωμένη στην εντατική. Έμεινα στο νοσοκομείο περισσότερο από έναν μήνα και για άλλη μια φορά επιβεβαίωσα μέσα μου πόσο πολύτιμο είναι το να είμαστε καλά εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την αξία που έχουν το “τώρα” και το “μαζί”"