Αννίτα Πάνια: Δυναμικό comeback για την παρουσιάστρια! Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή της...

Σε ποια εκπομπή θα την απολαμβάνουμε;

Αννίτα Πάνια: Δυναμικό comeback για την παρουσιάστρια! Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή της...

Δυναμικό comeback για την Αννίτα Πάνια!

Η ξανθιά εκρηκτική παρουσιάστρια επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και αναμένεται να "σαρώσει" στις τηλεθεάσεις αφού η Αννίτα έχει φανατικούς τηλεθεατές που την λατρεύουν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: "Δεν θα ασχοληθώ με μικροκουτσομπολίστηκα...!"

Δείτε ακόμη: Ελισάβετ Μουτάφη: Πάντα και παντού μαζί! Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας στο πλευρό της!

Στην εκπομπή Happy Day αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την δυναμική επιστροφή της! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Καραμίντζα, η Αννίτα Πάνια θα συνεργαστεί με το Open ενώ έχει ήδη υπογράψει! Τι εκπομπή θα κάνει; Κάθε σαββατοκύριακο θα ακολουθεί την γνωστή... συνταγή και θα παρουσιάζει την εκπομπή που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια.

Δείτε ακόμη: Αιγαίο SOS: Ήταν όλοι εκεί! Λαμπερές παρουσίες και χαμόγελα στην επίσημη προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας!

ΟΙ πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως η Αννίτα Πάνια να έχει διπλό ρόλο στο κανάλι αφού υπάρχουν σκέψεις να την αξιοποιήσουν και στην βραδινή ζώνη με ένα σόου! "Η Αννίτα Πάνια υπέγραψε προχθές στο νέο Έψιλον, θα κάνει κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή που ξέρουμε. Ο τίτλος της εκπομπής θα έχει μέσα το Αννίτα, βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις των Μελησίων από χθες με την ομάδα της κανονικά. Εκτός από την εκπομπή του σαββατοκύριακου ετοιμάζει βραδινό σόου, υπερπαραγωγή σε ένα πολύ μεγάλο στούντιο που θα έχει την υπογραφή της Αννίτας" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του Happy Day!