Ελένη Μενεγάκη: "Έτσι κρατάω τη σχέση μου με τον Μάκη ζωντανή"!

Τα μυστικά της ευτυχίας της!

Ελένη Μενεγάκη:

Μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια καθημερινά δίνει τον καλύτερο της εαυτό στην εκπομπή "Ελένη" ενώ μετά το τέλος της είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της και στον άντρα της ζωής της, Ματέο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την έσκασε την "βόμβα" on air! "Έχω καθυστέρηση!" (βίντεο)

Αν θέλετε να δώσουμε ονοματεπώνυμο στην απόλυτη ευτυχία που ζει, αυτό είναι σίγουρα του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος –κατά δήλωσή της– έφερε το θαύμα…

Έτσι, όταν τη ρωτούν για το πώς κρατά τη σχέση τους δυνατή, η απάντησή της είναι πάντα απλή. Είτε οφείλεται σε μικρά καθημερινά πράγματα που μοιράζεται ένα ζευγάρι – θυμηθείτε τη συνέντευξή της όπου έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνά είναι να απλώσει το χέρι της και να τον αγγίξει– είτε στην απόλυτα επικοινωνιακή χημεία που έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους.

Δείτε ακόμη: Πέτρος Κόκκαλης: Η φωτογραφία του Σωκράτη και το "κρυφό" μήνυμα!

Με τον Μάκη μιλάνε για όλα και χωρίς να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Τον νιώθει προέκταση του εαυτού της και με τη θετική του χαμογελαστή και εξωστρεφή προσωπικότητα την κάνει και εκείνη χαρούμενη. Γιατί η παρουσιάστρια έχει επιλέξει στη ζωή της την ευθύτητα και την ειλικρίνεια.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: "Δεν θα ασχοληθώ με μικροκουτσομπολίστηκα...!"

Αυτό είναι το μυστικό της. Φέτος, βλέποντας και την εκπομπή της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και έχοντας τα παιδιά της επίσης ευτυχισμένα, η Ελένη δηλώνει στο στενό της περιβάλλον: «Τα έχω όλα, δεν θέλω τίποτα!».