Μάξιμος Μουμούρης: "Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να..."

Τι ετοιμάζεται να κάνει ο Μάξιμος Μουμούρης;

Μάξιμος Μουμούρης:

Στο καινούργιο σήριαλ του Open, πρωταγωνιστεί ο Μάξιμος Μουμούρης, "Ο πρίγκιπας της φωτιάς", το οποίο προβάλλεται καθημερινά στις 21.00.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αναφέρθηκε στον καινούργιο ρόλο που υποδύεται και αποκαλύπτει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την συνεργασία αυτή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πάνος Ζάρλας: "Όχι, δεν απέκτησα φίλους στο παιχνίδι, αλλά..."

"Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κυρίτση, έναν δημιουργό που παρακολουθώ από τις σειρές του, από το “Βέρα στο δεξί”. Αυτή η δουλειά του, λοιπόν, είναι μια ιστορία που ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά ανάμεσα σε τρεις οικογένειες και γυρίζεται με κινηματογραφική ματιά και με πολλά εξωτερικά γυρίσματα" είπε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Ξεχάστε την μελαχρινή! Η πρώτη φωτογραφία με πλούσια ξανθά μαλλιά!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ήρωα που υποδύεται, τον Λάερτη. "Είναι ένας μορφωμένος άνδρας, που παντρεύεται μια πλούσια κοπέλα και με την εμπιστοσύνη του πεθερού του εξελίσσεται στην εταιρία. Και είναι ικανός.

Δείτε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Με απίστευτη animal print παντελόνα στο πλευρό του Μουζουράκη!

Η μάχη που δίνει είναι όχι για το πώς θα δημιουργήσει μια επιχείρηση, αλλά πώς θα τη διατηρήσει. Αυτό, νομίζω, στις μέρες μας, στην Ελλάδα της κρίσης, είναι το πιο σημαντικό: Το πώς θα κρατήσουμε αυτά που μας άφησαν οι γονείς μας και δεν τα πουλήσουμε ή δεν θα τα φάμε», αναφέρει.