Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιτέλους! Σε λίγη ώρα θα παραλάβουν την σορό του! Ξεσπάει ο πατέρας: "Μας τρέλαναν! Το έκαναν επίτηδες!" (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιτέλους! Σε λίγη ώρα θα παραλάβουν την σορό του!  Ξεσπάει ο πατέρας:

Επιτέλους αναμένεται να μπει ένα τέλος στο θρίλερ που βιώνουν τις τελευταίες μέρες οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Σε λίγη ώρα, και συγκεκριμένα στις 22.00 αναμένεται να παραδοθεί η σορός του άτυχου ομογενή στην οικογένεια του προκειμένου να ταφεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τραγωδία! 13χρονος σκότωσε με μαχαιριές την εννιάχρονη αδελφή του!

Μάλιστα, προκειμένου να παραδοθεί η σορός στην οικογένεια, χρειάστηκε να επέμβει ο Αλβανός Πρόεδρος ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με τον Έντι Ράμα.

Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ξεσπούν μπροστά στην κάμερα του Star: "Μας τρέλαναν! Το έκαναν επίτηδες! Είναι φανερό!" λέει ο πατέρας του και δακρύζει!

Δείτε ακόμη: Σκληρές εικόνες: Το σημείο που «έσβησε» ο Έλληνας στρατιωτικός στην Κω!

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ενημερώθηκαν οι γονείς του πως θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν στα χέρια τους την σορό του παιδιού τους μετά από δέκα ολόκληρες μέρες.

Ο πατέρας του μαζί με τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχουν ήδη μεταβεί στα Τίρανα και αναμένεται τα ξημερώματα να επιστρέψουν στους Βουλιαράτες.

Δείτε ακόμη: Κως: Νεκρός βρέθηκε στρατιωτικός στον πάτο λίμνης έπειτα από τροχαίο!

Η κηδεία του θα γίνει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την Πέμπτη και φαίνεται πως οι φόβοι των Αλβανικών Αρχών θα βγουν αληθινοί αφού ήδη περισσότερα από 2.000 άτομα έχουν ναυλώσει πούλμαν από την Ελλάδα προκειμένου να παραστούν στο τελευταίο αντίο του 35χρονου ομογενή.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: