GNTM: "Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που η τριάδα της φωτιάς ανήκει στο γυναικείο φύλλο!" (βίντεο)

Ατάκα φωτιά από συμπαίκτρια τους!

GNTM:

Ξέσπασε κατά τις "τριάδας της φωτιάς" η πρώην παίκτρια!

Η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη προκάλεσε αναστάτωση χθες στο GNTM, αφού ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς αφήνοντας "κάγκελο" τις συμπαίκτριες της αλλά και τους κριτές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην ελληνική πολιτική σκηνή! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι!

Τι και αν προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη; Εκείνη ανένδοτη απλά έφυγε!

Η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην "Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του GNTM στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε ακόμη: Σκληρό ροκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! Ποιους τσάκισε κανονικά!

Όταν αναφέρθηκε, στην στιγμή της αποχώρησης η Κατερίνα Καραβάτου, η Γαρυφαλλιά έδωσε... ρέστα!

"Συμπαθώ την Ειρήνη, τον ποδοσφαιριστή! Όταν αποφάσισες να φύγεις, οι υπόλοιπες σε χαιρετούσαν και εκείνη στεκόταν ανήμπορη να έρθει κοντά σου και έκλαιγε..." της είπε η παρουσιάστρια και η Γαρυφαλλιά έδωσε απάντηση φωτιά...

Δείτε ακόμη: Ανοίγουν σαμπάνιες στον Alpha! Ποιο πρόγραμμα σάρωσε σε τηλεθέαση;

"Η Ειρήνη είναι το γυναικείο φύλλο που πραγματικά πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες. Η πιο καθαρή ψυχή. Οι άλλες τρεις είναι το γυναικείο φύλλο που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε!" είπε ενώ πρόσθεσε: "Η Μικαέλα έχει ένα παιδί! Θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα και όχι να είναι αυτό που είναι!"

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της, η Γαρυφαλλιά έστειλε το δικό της μήνυμα-μπηχτή αναφέροντας πως στο παιχνίδι υπάρχουν: "πολλές ψεύτικες συμπεριφορές από κορίτσια που οι κριτές φαίνεται να μην καταλαβαίνουν".

Δείτε το βίντεο:

TAGS