Η Ελένη Τσολάκη με κατάθλιψη!

Τι συνέβη με την Τσολάκη;

Η Ελένη Τσολάκη με κατάθλιψη!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το site μας το Υouweekly.gr, σας μεταφέρει όλα τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού για να βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 7/11: Ποια εκπομπή έκανε 41,6%; Ποια παρουσιάστρια σημείωσε αρνητικό ρεκόρ με μονοψήφια;

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε την "Ελένη" να κάνει 15,2% και την Ζήνα Κουτσελίνη να την ξανά περνάει με 17,8%! Οι "Αλήθειες με την Ζήνα" είναι πραγματική έκπληξη φέτος για όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τηλεόραση.

Το "Μαζί σου" με Τατιάνα Στεφανίδου στο Σκάι χαμηλά στο 10,9%, το "Ρουκ Ζουκ" από τον Αnt1 σκίζει με 19,1%, δίπλα στον Alpha το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη κάνει τα χαμηλότερα νούμερα της χρονιάς με 7,3% και "Για την παρέα" κάνει εξαιρετικό νούμερο στο Open με το Νίκο Μουτσινά στο 10,7%!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 7/11: Ποια εκπομπή έκανε 41,6%; Ποια παρουσιάστρια σημείωσε αρνητικό ρεκόρ με μονοψήφια;

"Shopping Star" μεγάλος νικητής με 23,2%, αλλά πολύ κοντά του το "My Style Rocks"με 18,1%, ανεβαίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε μέρα.

H Ελένη Τσολάκη, δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται να πηγαίνει τόσο χαμηλά, ενώ γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα δουλεύει τόσο πολύ! Η παρουσιάστρια, έπαψε πια χαμογελάει εκεί στο κανάλι, ενώ δείχνει φανερά προβληματισμένη για την πορεία της εκπομπής!