Καραβάτου: «Έχουμε ζήσει στιγμές που δεν ήταν εύκολες» - Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον Κρατερό!

Όσα είπε η παρουσιάστρια!

Καραβάτου: «Έχουμε ζήσει στιγμές που δεν ήταν εύκολες» - Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον Κρατερό!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν δημιουργήσει έναν όμορφο γάμο και ένα όμορφο επαγγελματικό κλίμα.

Καθημερνά τους βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του STAR και έχουν γίνει συνήθεια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι on air ευχές για τον Άγγελο Λάτσιο! (Βίντεο)

«Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοση της εκπομπής, αλλά είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι γιατί μπορέσαμε φέτος να εξελίξουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει την περσινή σεζόν και βλέπουμε ότι αυτό έχει ανταπόκριση στον κόσμο», εξήγησε ο Κρατερός στο secret για την εκπομπή τους.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Εκείνη ήταν διάσημη και εγώ ο σύζυγος της βασίλισσας» - Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Μπακοδήμου!

Ενώ η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τις δυσκολίες της τηλεόρασης «Νομίζω ότι η τηλεόραση ακολουθεί αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία. Είμαστε και εμείς σε αυτήν τη φάση, αλλά πιστεύω -και είναι ωραίο να ακούγεται- ότι είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους, που μπορούν να κάνουν τα πράγματα που αγαπούν και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Και αν μπορώ να δώσω μια ευχή, είναι οι άνθρωποι να κάνουν κάποια πράγματα τα οποία αγαπούν, εκφράζονται μέσα από αυτά και τους κάνουν να νιώθουν δημιουργικοί. Αυτό, βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο. Και εγώ και ο Κρατερός έχουμε ζήσει στιγμές στη ζωή μας που δεν ήταν εύκολες. Στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο και, αφού δεν είναι τίποτα δεδομένο, είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια σιγουριά και μια ασφάλεια».