Κατερίνα Καινούργιου: Την έφαγαν τα πήγαινε - έλα! Την "τσακώσαμε" στο αεροδρόμιο...

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι η Κατερίνα Καινούργιου!

Κατερίνα Καινούργιου: Την έφαγαν τα πήγαινε - έλα! Την

Αυτό που λέει και το γνωστό τραγούδι «Δεν έχει σύνορα η αγάπη» εφαρμόζει η γνωστή παρουσιάστρια, μηδενίζοντας τις αποστάσεις για χάρη του συντρόφου της Νίκου Αναστασόπουλου, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Βέλγιο.

Την περασμένη Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την απογευματινή πτήση για Βρυξέλλες για να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στην αγκαλιά του, παρά το γεγονός πως είχε μια ιδιαίτερα κουραστική εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινής εκπομπής της στο Οpen. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σταθοκωστόπουλος - Σιαμπάνη: Τρια χρόνια μαζί! Το λαμπερό άλμπουμ ενός μεγάλου έρωτα!

Δείτε ακόμη: Η Μενεγάκη έβγαλε λαβράκι! Η αποκάλυψη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Παπαδημητρίου! (Βίντεο)

Μπορεί ακόμη να μην έχει ευτυχήσει σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά το «Ευτυχείτε» σημείωσε μια μικρή αύξηση στα ποσοστά του.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Εκείνη ήταν διάσημη και εγώ ο σύζυγος της βασίλισσας» - Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Μπακοδήμου!

Το Σαββατοκύριακο το ζευγάρι βρέθηκε στην Μπριζ, που είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις του Βελγίου, και μάλιστα η Κατερίνα δημοσίευσε και φωτογραφίες από το παραμυθένιο μέρος δηλώνοντας μαγεμένη!

Δείτε ακόμη: Πόλεμος στη showbiz! Πασίγνωστος ηθοποιός αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του!

Αυτή τη φορά χωρίς τον αγαπημένο της σε κάποιο ενσταντανέ, έχοντάς τον όμως συνέχεια στο πλευρό της. Οι δυο τους μάλιστα έχουν βρει και τη χρυσή τομή στη μεταξύ τους σχέση, αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι η σειρά του Νάσου να την επισκεφτεί στην Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την όμορφη παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο χαμογελαστή και ανυπόμονη να μπει στο αεροπλάνο και δεν μας αρνήθηκε το πιο ωραίο της χαμόγελο!