My Style Rocks 2: H απίστευτη παρατήρηση της Σπυροπούλου στους κριτές, η παίκτρια που κέρδισε και αυτή που έφυγε! (Βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό gala!

My Style Rocks 2: H απίστευτη παρατήρηση της Σπυροπούλου στους κριτές, η παίκτρια που κέρδισε και αυτή που έφυγε! (Βίντεο)

Μια τρομερή παρατήρηση έκανε οι παρουσιάστρια on air, που τους άφησε άφωνους...

Guest κριτής ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος έκατσε δίπλα στον καλό του φίλο, Δημήτρη Αργυρόπουλο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα τους τσάκωσε να μιλάνε κατά τη διάρκεια που μια από τις παίκτριες έκανε πασαρέλα και τους την είπε!

"Αχ, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, θα σας αλλάξω θέση…", είπε η παρουσιάστρια στον Πέτρο Κωστόπουλο και στον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Δείτε πως αντέδρασαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Στέλιος Κουδουνάρης στόλισε κανονικά τη Τζίνα!

Η εμφάνιση της Τζίνας, δεν άρεσε καθόλου στον κριτή, που φυσικά είπε την άποψη του.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Τα κλάματα του Ακριβόπουλου, ο νέος αρχηγός στους Εισβολείς και ο τραυματισμός του Χανταμπάκη! (Βίντεο)

Το concept ήθελε τη Τζίνα να υποδύεται την Julia Roberts στην ταινία "Pretty Woman". Κι ενώ στο act της ήταν πολύ καλή και απέδωσε τέλεια το ρόλο της, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και ιδιαίτερα τον Στέλιο Κουδουνάρη.

"Δεν σου ταιριάζει αυτό το look. Διάλεξες λάθος ρόλο, είναι πολύ μακριά από εσένα. Η εικόνα δεν είναι ωραία, είναι πολύ δευτεροκλασάτη", της είπε ο κριτής μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αργότερα, μια μπηχτή του έκανε την Σπυροπούλου να σκάσει στα γέλια!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 10 Νοεμβρίου;

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Σιαμπάνη στο αποψινό My Style Rocks Gala υποδύθηκε τέλεια το ρόλο της και μάλιστα η εικόνα της ήταν ακριβώς η εικόνα της ηθοποιού που υποδύθηκε.

Έτσι λοιπόν με αφορμή αυτή την εμφάνιση ο Κουδουνάρης, ο οποίος πολλές φορές έχει κάνει παρατήρηση στην Ιωάννα,είπε ότι αντιγράφει το looks της.

Μια ατάκα πολύ επιτυχημένη που έκανε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γελά ασταμάτητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Τελικά στην τριάδα με την πιο χαμηλή βαθμολογία βρέθηκαν η Τάνια Κοφινιώτη, η Έλλη Γελεβεσάκη και η Πατρίτσια Κόρφα, οι οποίες ήταν αυτομάτως υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι υπόλοιπες παίκτριες του παιχνιδιού έσωσαν με την ψήφο τους την Πατρίτσια και της έδωσαν άλλη μια ευκαιρία.
Η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει όμως είναι η Τάνια.


Οι τρεις παίκτριες με την υψηλότερη βαθμολογία ήταν η Ναντίν Ανζάουϊ, η Ιωάννα Σιαμπάνη και η Μαρία Λέκα και αυτή που κέρδισε όμως και πήρε τα 2.500 ευρώ είναι η Μαρία!