Τατιάνα Στεφανίδου: Απασφαλίζει και πυροβολεί όποιον βρει μπροστά της!

Τους τσάκισε όλους η Τατιάνα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Απασφαλίζει και πυροβολεί όποιον βρει μπροστά της!

Τατιάνα Στεφανίδου. Ένα όνομα μία ιστορία στην ελληνική τηλεόραση!

H Τατιάνα Στεφανίδου μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τους δέκτες μας,μητέρα και σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου ενός ανθρώπου που έχει αφήσει την σφραγίδα του στην ενημέρωση εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Διαβάστε παρακάτω...

Κάποιοι βιάστηκαν την Τατιάνα να την τελειώσουμε κάποιοι βιαστήκανε εκεί στο Σκάι να την «θάψουνε» στο Φάληρο!

Δείτε ακόμη: Nomads διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (10/11) αγώνισμα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου όμως είναι τόσο σκληρό παιδί είναι από τόσο σκληρή πάστα δημοσιογράφων που όχι μόνο δεν «πεθαίνει» αλλά τώρα τελευταία οπλίζει απασφαλίζει και «πυροβολεί» όποιον βρεθεί μπροστά της και μιλάμε φυσικά πάντα για νούμερα τηλεθέασης.

Εκεί λοιπόν που ο Σκάι ποτέ στη συγκεκριμένη ώρα δεν έκανε νούμερα βλεπουμε το «μαζί σου» με Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει προχθές ένα συγκλονιστικό 25,0 στο δυναμικό κοινό και να τερματίζει πρώτη στην ώρα της! Και χθες κάνει στο δυναμικό κοινό ένα 14,9 μόλις 0,1 πίσω από το αλήθειες με την Ζήνα Κουτσελίνη και μόλις δύο μονάδες πίσω από την Ελένη Μενεγάκη.

Η Τατιάνα ήρθε και θα μείνει και πάμε στοίχημα ότι θέλετε,ότι μετά τις γιορτές η εκπομπή της θα είναι πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης στην συγκεκριμένη ζώνη!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 9/11:Στα πατώματα η Καινούργιου - Απασφάλισε το Nomads! Όλα τα νούμερα...


Γιατί το λέμε αυτό για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουνε τόσο καλά να φτιάχνω κουμπές τηλεόραση είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενος ανθρώπους και δουλεύει χωρίς σταματημό πάνω από 12 ώρες την ημέρα. Η Τατιάνα έχει τη δυνατότητα και θα τα καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει πρώτη στην ζώνη της άλλωστε το έκανε στο κανάλι του Βρυώνη που ήταν το τελευταίο κανάλι στην ελληνική τηλεόραση δεν θα το κάνει στον Σκαι;