Το σχόλιο της Γερμανού για το ξέσπασα της Καινούργιου: «Την φράση ο κόσμος με έχει επιλέξει εδώ δεν την λέμε παρά μόνο αν...»

Το ασποστομοτικό σχόλιο της!

Το σχόλιο της Γερμανού για το ξέσπασα της Καινούργιου: «Την φράση ο κόσμος με έχει επιλέξει εδώ δεν την λέμε παρά μόνο αν...»

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στην ώρα της εκπομπής της, όταν ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε το υαλουρονικό της, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του «καλύτερα δεν γίνεται» πήρε θέση δηλώνοντας πως δεν έπρεπε να θυμώσει και αν θύμωνε να μην το έδειχνε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Αποχώρηση «βόμβα»! Δεν θα πιστεύετε πια παίκτρια είναι εκτός σπιτιού!

«Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας κύριος και το έχει αποδείξει δεν μου άρεσε αυτό που είπε “από ποια εκπομπή είστε, από την Καινούργιου και θέλετε να μιλήσουμε για τα ψεύτικα χείλη;”. Ναι ο κόσμος με έχει επιλέξει κι είμαι εδώ παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη μου. Αλλά μπορεί να έρθει η Αθηναΐδα να κάνει το πρωινό για να φαίνεται πιο πολύ γιατί η Αθηναΐδα δεν έχει υαλουρονικό» είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή.

Δείτε ακόμη: «Στο GNTM πηγαίνουν κάτι κοριτσάκια και τα ξεφτιλίζουν»!

Η Ναταλία Γερμανού βλέποντας απόσπασμα από την εκπομπή, θέλησε να σχολιάσει το ξέσπασμα της παρουσιάστριας: «Εγώ το χιούμορ του Βαγγέλη έχω μάθει να το αποδέχομαι γιατί τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δεν παρεξηγιέμαι με τίποτα όχι μόνο με τον Περρή γενικώς δεν παρεξηγούμαι εγώ! Δεν ήταν ίσως ωραίο το σχόλιο που έκανε για τα πλαστικά χείλη όμως η Κατερίνα δεν έπρεπε να θυμώσει κι αν θύμωσε δεν έπρεπε να το δείξει τόσο πολύ και να πει να πάει η Αθηναΐδα που το σωστό γραμματικά είναι Αθηναΐς» .

Δείτε ακόμη: The voice: Σύζυγος γνωστού Έλληνα «τρέλανε» τους κριτές με την ερμηνεία της!

Μάλιστα συνέχισε σχολιάζοντας: «Την φράση ο κόσμος με έχει επιλέξει εδώ δεν την λέμε παρά μόνο αν έχουμε γράψει κάποια χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση, τύπου τριακονταετία και βάλε, γνώμη μου. Δηλαδή εγώ δεν θα τολμούσα να το πω, θα φανεί μετά από πολλά χρόνια ποιους έχει επιλέξει, αν με έχει επιλέξει ο κόσμος, ποιους θα αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα. Ούτε εγώ ξέρω αν με έχει επιλέξει κι αυτό θα φανεί... δεν είμαι πολύ σίγουρη».