Τάμτα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της και η σχέση με την κόρη της!

Όλα όσα είπε!

Τάμτα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της και η σχέση με την κόρη της!

Συνέντευξη στο περιοδικό celebrity παραχώρησε η Τάμτα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή αλλά και για την σχέση με την κόρη της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Αποχώρηση «βόμβα»! Δεν θα πιστεύετε πια παίκτρια είναι εκτός σπιτιού!

Πώς απολαμβάνετε να περνάτε τον χρόνο που έχετε μαζί μαμά και κόρη;

Ο χρόνος που περνάμε παρέα είναι πολύτιμος. Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, θα πάμε για καφέ, σινεμά. Συζητάμε για οτιδήποτε την απασχολεί. Είμαι και φίλη της εκτός από μαμά της.

Δείτε ακόμη: «Στο GNTM πηγαίνουν κάτι κοριτσάκια και τα ξεφτιλίζουν»!

Πρόσφατα ταξίδεψες στην Αμερική. Έχεις ποτέ φανταστεί μια καριέρα εκεί;

Γιατί όχι. Αυτήν τη στιγμή η μουσική βιομηχανία είναι σε ένα εξαιρετικό επίπεδο παγκοσμίως. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Δεν το έχω απορρίψει, όπως δεν έχω απορρίψει και άλλες πολύ δυνατές αγορές, όπως τη Ρωσία και γενικότερα την ανατολική Ευρώπη. Θα μπορούσα κάποτε να είχα κάνει περισσότερες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, όμως δεν ήταν εφικτό, διότι είχα και το παιδί που ήταν μικρό. Θεωρώ ότι πλέον είναι πιο δύσκολο για εμένα κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

Δείτε ακόμη: The voice: Σύζυγος γνωστού Έλληνα «τρέλανε» τους κριτές με την ερμηνεία της!

Στις προσωπικές σου σχέσεις πώς είσαι;

Είμαι δοτικός άνθρωπος. Φυσικά αυτό έχει να κάνει και με το άτομο που έχω απέναντι μου. Είμαι ευαίσθητη και εσωστρεφής, αλλά όταν χρειαστεί μπορώ να γίνω σκληρή και ψυχρή, ασχέτως τι συμβαίνει μέσα μου. Μπορώ να γίνω “βουνό”. Αυτό είναι και το παρατσούκλι που μου έχουν δώσει οι παιδικές μου φίλες από την Γεωργία, γιατί το μισό του ονόματός μου – Μτα – συμπτωματικά σημαίνει βουνό στα γεωργιανά.