Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη; Οι πρώτες δηλώσεις...

Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο κιθαρίστας του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Aerosmith Τζόι Πέρι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες το βράδυ λίγα λεπτά μετά τη συναυλία που έδωσε με τον Μπίλι Τζόελ στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν στη Νέα Υόρκη.

Ηλικίας 68 ετών, ο Τζόι Πέρι ένιωσε έντονη αδιαθεσία μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του. Διαβάστε παρακάτω...

Καθώς ο μουσικός είχε δύσπνοια, επί τόπου έσπευσε μια ομάδα πρώτων βοηθειών, που του έδωσε οξυγόνο. Σήμερα, παραμένει υπό νοσηλεία, εξήγησε η εκπρόσωπός του, διευκρινίζοντας ότι ο Πέρι έχει τις αισθήσεις του και μπορεί και επικοινωνεί.

Δείτε ακόμη: Πένθος στον αθλητικό κόσμο! Πέθανε γνωστός Έλληνας στα 42 του...


Ο κιθαρίστας ακύρωσε μια συναυλία που επρόκειτο να δώσει σήμερα στη Φλόριντα, όμως «αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του λίγο αργότερα αυτόν τον μήνα» επισήμανε η ίδια πηγή.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα ακριβή αίτια της αδιαθεσίας που ένιωσε. Ο Τζόι Πέρι είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος των Aerosmith. Γεννήθηκε στη Βοστόνη το 1950.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Όλγα πέφτει αναίσθητη στο κελί της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο ίδιος έχει μιλήσει επανειλημμένως για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, ιδίως στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Το 2016 είχε επίσης νιώσει αδιαθεσία, επί σκηνής αυτήν τη φορά, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας με το συγκρότημα Hollywood Vampires, με το οποίο συνεργαζόταν, αναφέρει το iefimerida.gr.