Δικαστικός πόλεμος για τον Αντώνη Ρέμο! Τι συνέβη;

Ακόμη ένα δικαστήριο για...

Δικαστικός πόλεμος για τον Αντώνη Ρέμο! Τι συνέβη;

Οι δικαστικές αίθουσες θα ανοίξουν μια ακόμη φορά για την πατρότητα του τραγουδιού «Μα δεν γίνεται» που ερμήνευσε το 2004 ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Τούρκος μουσικοσυνθέτης Λεβέντ-Ακ-Εγκε θα συναντηθούν στα δικαστήρια , μιας και ο μουσικοσυνθέτης από την γειτονική χώρα υποστηρίζει πως η σύνθεση είναι δική του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χαμός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Οι απίστευτες δηλώσεις για την Ιωάννα Μπέλλα! (Βίντεο)

Έπειτα από 10 χρόνια από την κυκλοφορία του τραγουδιού ο Τούρκος μουσικοσυνθέτης κατέθεσε αγωγή κατά του Γιώργου Θεοφάνους διεκδικώντας αποζημίωση 300.000 ευρώ για την προσβολή των πνευματικών του δικαιωμάτων, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Δείτε ακόμη: GNTM: Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Τσακωμοί και σπόντες από την τριάδα φωτιά! (Βίντεο)

Η πρώτη δίκη όπως γράφει η εφημερίδα έγινε το 2016. Αυτή την φορά η έκθεση πραγματογνωμοσύνης που συνέταξαν δυο καθηγητές πανεπιστημίου φαίνεται πως δικαιώνουν τον Γιώργο Θεοφάνους, μια εξέλιξη που έκανε τον Τούρκο μουσικοσυνθέτη να ζητάει αναβολή προκειμένου να διορίσει δικό της σύμβουλο. Ωστόσο, το αίμα απορρίφθηκε.