"Η Ελεονώρα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου! Η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια..."

Ποιος θεωρεί την Ελεονώρα Μελέτη σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του;

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η γλυκιά παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε και στην Ελεονώρα Μελέτη και τη σχέση που έχουν οι δυο τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Και όμως! Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε σχέση με γυναίκα του GNTM!

"Η Ελεονώρα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια. Βγαίνουμε συχνά έξω μαζί με τους άντρες και τα παιδιά μας και έχουμε μια κοινή πορεία όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή. Εκείνη γέννησε τρεις μήνες πριν από μένα. Ένα μεσημέρι που ήμουν στον Alpha, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘’είμαι έγκυος, αλλά δεν το ξέρει κανείς’’. Μετά από τρεις μήνες έμεινα εγώ. Πιστεύω πως οι κόρες μας θα γίνουν κολλητές" ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού: Αγουροξυπνημένη και αμακιγιάριστη χαμογελά γλυκά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία για τις δυο γυναίκες... Αρχές Σεπτεμβρίου και η Ελεονώρα Μελέτη είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία ήταν οι δυο τους αγκαλιά με τα μωράκια τους.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη κηδεία του! Ράκος η Βικτώρια Καρύδα!

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη έγραφε: "Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv... από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα... όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες... σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά... κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv... από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα... όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες... σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά... κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις