My Style Rocks 2: Άγριο ξεκατίνιασμα στο πλατό! Οι προσβολές της Ναντίν και τα κλάματα της Ιωάννας! (βίντεο)

Τι συνέβη στο πλατό;

My Style Rocks 2: Άγριο ξεκατίνιασμα στο πλατό! Οι προσβολές της Ναντίν και τα κλάματα της Ιωάννας! (βίντεο)

Φορτσάτη έχει μπει η παίκτρια στο My Style Rocks 2!

Ο λόγος για την Ναντίν Ανζάουι η οποία κατηγόρησε την Ιωάννα Σιαμπάνη ότι έχει στυλίστα και κάποιος την ντύνει αφού θεωρεί αδύνατον το μυαλό της Ιωάννας να μπορεί να κάνει τέτοιους συνδυασμούς ρούχων όπως αυτός που παρουσιάσει στο σημερινό επεισόδιο η παίκτρια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Παπαδέλη: Έτσι γνωρίστηκαν με τον Χρήστο Μάστορα!

Μάταια προσπαθούσε η μικροκαμώμενη Ιωάννα να εξηγήσει στην Ναντίν ότι τα περισσότερα ρούχα που φοράει φαίνονται ξένα πάνω της γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει ρούχα στο δικό της size.

Δείτε ακόμη: Ελλάδα έχεις ταλέντο: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Το τραγούδι της 16χρονης για την κρίση συγκλόνισε τους κριτές!

Η Ναντίν είχε απασφαλίσει και έδινε ρέστα... "Δεν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξεις γνώμη ότι δεν υπάρχει ένας στυλίστας πίσω από τα looks σου. Θέλεις να το παίξεις blogger και fashionista και δεν ξέρεις τίποτα, άνοιξε ένα βιβλίο να διαβάσεις λίγο history of fashion!" της είπε προσβλητικά!

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: "Ένα κοινό που έχω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι ο..."

Η Ιωάννα Σιαμπάνη προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της...

"Ο κόσμος με βλέπει με 10 σακούλες στην Ερμού, μόνη μου. Εγώ ξέρω μόνο πόσο προσπαθώ. Ο μόνος λόγος που ζητάω βοήθεια από κάποιους φίλους μου για να έρθουν να με πάρουν, γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω. Τα ρούχα μου είναι ξένα πάνω μου γιατί είναι έτσι το size μου και πολλές φορές μεταποιώ τα ρούχα μόνη μου ή με μοδίστρα" είπε και ξέσπασε σε κλάματα!

Δείτε το βίντεο: