"Εσείς, κύριε Χατζηφωτίου, μεγάλος άνθρωπος, μετά από τόσο savoir vivre και...."

Ποια ηθοποιός έγινε έξαλλη με την δήλωση του Ζάχου Χατζηφωτίου;

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για την αποκάλυψη του Ζάχου Χατζηφωτίου πως διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με την Έλενα Χριστοπούλου.

Σήμερα ο γνωστός bon viveure διέψευσε πως είχε σχέση με την ξανθιά coach των μοντέλων στο Greece's Next Top Model. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Τεράστια γκάφα της παραγωγής! Το πλάνο που δεν έπρεπε ποτέ να "παίξει"!

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη πήρε θέση για τα όσα είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου με μια ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η εκτός εαυτού Χριστοπούλου και η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που δεν περιμέναμε! Όσα θα δούμε απόψε!

Ο κύριος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει πως: "Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη".

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «To παστίτσιο... της τεμπέλας! Η συνταγή που λατρεύει ο Θέμης και τα κορίτσια μου!»

Η Ευαγγελία Μουμούρη ανέβασε ένα instastory στο οποίο έγραφε: "Εσείς μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre και «έξω οι βλάχοι από την Αθήνα», δεν ακούσατε ποτέ ότι ένας κύριος δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τις σχέσεις του;"

Δείτε τη φωτογραφία: