"Δεν μου άρεσε η Αθηνά Οικονομάκου! Ήταν μια άλλη γυναίκα τότε..."

Ποια έκανε αυτή τη δήλωση;

Οι δυο τους συνεργάζονται στην καθημερινή σειρά "Έλα στη Θέση μου" και οι σχέσεις τους είναι άψογες!

Και όμως στο μακρινό... 2012 η Πένυ Αγοραστού είχε δηλώσει για την Αθηνά Οικονομάκου πως δεν της αρέσει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Τεράστια γκάφα της παραγωγής! Το πλάνο που δεν έπρεπε ποτέ να "παίξει"!

Η όμορφη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Μαρία Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει τότε για την Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η εκτός εαυτού Χριστοπούλου και η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που δεν περιμέναμε! Όσα θα δούμε απόψε!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού: Στημένες οι φωτογραφίες με το Τσιμιτσέλη; Η αποκάλυψη της ίδιας! (Βίντεο)

Είχες δηλώσει το 2012, ως καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μou, ότι η Αθηνά Οικονομάκου δε σου αρέσει ως γυναίκα. Πλέον συνεργάζεστε στο Έλα στη Θέση μου. Έχετε αναφερθεί ποτέ στις παρελθοντικές δηλώσεις σου;

Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε. Και να έρθει να με ρωτήσει, θα της πω «Αθηνά μου, δεν μου άρεσες τότε». Τώρα βέβαια έχει εξελιχθεί, έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει καταφέρει αυτό που δεν έχουν καταφέρει πολλές. Ήταν μια άλλη γυναίκα τότε. Τώρα τη θαυμάζω. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ό,τι είναι να πω το λέω και μπροστά σου. Για να δηλώσω κάτι σημαίνει ότι το πιστεύω, και τα πιστεύω μου τα υποστηρίζω.