Ζάχος Χατζηφωτίου: Ήταν τελικά ή όχι ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου; Η αμοντάριστη συνέντευξη του! (βίντεο)

Τι είπε ο ίδιος;

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ήταν τελικά ή όχι ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου; Η αμοντάριστη συνέντευξη του! (βίντεο)

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου για την σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δηλώσεις του πήραν απρόσμενα μεγάλες διαστάσεις και η Ελένη Τσολάκη πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της, "Τι λέει" και παρουσίασε την αμοντάριστη συντέντευξη του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τις κλίκες! - "Τα προσωπικά σας θα τα λέτε εκτός!" (βίντεο)

"Ακούστηκε ότι μπορεί να έχει μονταριστεί η συνέντευξη και εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει περίπτωση να νομίζουν πως έχουμε αλλάξει κάτι, θέλουμε να σας δείξουμε το απόσπασμα όπως ακριβώς είναι" είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόβαλε στον "αέρα" της εκπομπής τα αμοντάριστα πλάνα!

Δείτε ακόμη: Ηλιάννα Παπαγεωργίου: "Είμαι γυναίκα καριέρας!"

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου λίγη ώρα πριν από την προβολή του αμοντάριστου υλικού βγήκε στον αέρα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κούκου" και είπε: "Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια, η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος σε μια συνέντευξη. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε, ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Το μέναμε σημαίνει ότι είμαστε φίλοι, βρισκόμαστε, τρώμε, πρέπει να πούμε τι κάνουμε οι δυο μας; Είχαμε και έχουμε φιλική σχέση..."!

Δείτε το βίντεο: