Καυτό! Σύζυγος παρουσιαστή στο κρεβάτι με την κουμπάρα!

Για την μια είναι η πρώτη φορά ενώ η άλλη έχει κάνει πολλά... χιλιόμετρα στο σπορ!

Καυτό! Σύζυγος παρουσιαστή στο κρεβάτι με την κουμπάρα!

Η κουμπάρα την... κουμπάρα δυο φορές την εβδομάδα, τουλάχιστον! Βουίζουν τα κοσμικά σαλόνια για τον παράνομο έρωτα της όμορφης συζύγου παρουσιαστή με τη γυναίκα που τους άλλαξε τα στέφανα στην εκκλησία.

Εκείνος μένει ήσυχος ότι αφήνει την αγαπημένη του σε καλά χέρια κάθε φορά που το επαγγελματικό πρόγραμμα του είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σκληρό ροκ με Σκορδά και Τσιμτσιλή! Ποια πέρασε μπροστά σε τηλεθέαση;

Όσο για εκείνη, τα περνάει όντως πολύ καλά, παίζοντας... πλακωτό (στο τάβλι!) με την κουμπάρα της, η οποία είναι επίσης προβεβλημένη από τα Media λόγω της ιδιότητας της!

Τι εξόδους κάνουν οι δυο τους, τι εκδρομές δεν περιγράφεται...

Βέβαια, τις περισσότερες φορές παίρνουν μαζί τους και φίλες τους ή gay φίλους τους, έτσι για το... ξεκάρφωμα, Όμως, στο τέλος πάντα μένουν μόνες και απολαμβάνουν το παράνομο πάθος τους, πίνοντας σαμπάνια, πιθανότατα στην υγεία του... κερατούκλη!

Για τη νύφη το κουτσομπολιό λέει ότι είναι η πρώτη φορά που γεύεται μια λεσβιακή εμπειρία. Όμως ακούγεται ότι η κουμπάρα της έχει γράψει... χιλιόμετρα στο σπορ, παρότι είναι και εκείνη παντρεμένη.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Ελένη ειδοποιεί τον Αλέξανδρο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέα!

Εξάλλου, και ο δικός της σύζυγος είναι πολύ απασχολημένος με τις επιχειρήσεις του και ούτε εκείνος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει μαζί της.

Μοιραία, λοιπόν, η σύζυγος του άρχισε να κοιτάζει σε... άλλες κατευθύνσεις και με το πέρασμα του χρόνου να επιδίδεται με επιτυχία στο αγαπημένο εξωσυζυγικό χόμπι!

Άλλωστε, είναι γνωστή η γυναικεία αλληλεγγύη, αλλά και το πόσο οι γυναίκες νιώθουν η μία την άλλη.

Η σχέση ανάμεσα στις δυο κουμπάρες ξεκίνησε φιλικά, καθώς η χημεία τους ταίριαξε αμέσως. Ε, λίγο ο ελεύθερος χρόνος που ήταν άπλετος,λίγο οι άνδρες που έλειπαν συχνά πυκνά, το ένα έφερε το άλλο και η φιλία που τους συνέδεε πέρασε σε άλλο επίπεδο, βάθυνε πολύ και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα φλογερά μεσημέρια και οι "καυτές" νύχτες.

Δείτε ακόμη: Τους τσάκισε όλους ο Γιώργος Παπαδάκης! Τα νούμερα που έφεραν πανηγύρια στον ΑΝΤ1!

Να σημειωθεί ότι και οι δυο κυρίες είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και οι γάμοι τους θεωρούνται επιτυχημένοι.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, μαζί με τη σύζυγο του εμφανίζονται συχνά σε εκδηλώσεις και δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι. Τίποτα, μα τίποτα δεν μαρτυρά έλλειψη έρωτα μεταξύ τους, αλλά, όπως λέει και ο σοφός λαός "το ξένο είναι γλυκό", πολύ περισσότερο δε... το απαγορευμένο.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso