Ελεονώρα Μελέτη: Όλη η αλήθεια για τον γάμο της με τον Θοδωρή! Αυτή είναι η ημερομηνία....

Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού;

Ελεονώρα Μελέτη: Όλη η αλήθεια για τον γάμο της με τον Θοδωρή! Αυτή είναι η ημερομηνία....

Καλύτερα δεν γίνεται για την Ελεονώρα Μελέτη!

Μέχρι στιγμής δείχνει να έχει βρει ξανά τα πατήματά της στα επαγγελματικά και τι άλλο να πούμε πέρα από το γεγονός ότι η late night εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» άγγιξε το 48,6% στους άντρες 15-44 την προηγούμενη εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λίτσα Πατέρα: Έσπασε τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της! «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια»! (Βίντεο)

Φαίνεται όμως ότι και στην οικογενειακή της ζωή όλα έχουν μπει σε μία σειρά, αν και δεν ετοιμάζονται ακόμα να παντρευτούν ξανά με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς το θεωρούν «ντε πασέ» – ο πολιτικός γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Εκάλης.

Δείτε ακόμη: Σκληρό ροκ με Σκορδά και Τσιμτσιλή! Ποια πέρασε μπροστά σε τηλεθέαση;

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει μαζί τη βάφτιση της κόρης τους Αλεξάνδρας, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα του Θοδωρή Μαροσούλη, με την παρουσιάστρια να δηλώνει την περασμένη εβδομάδα: «Οι νονοί του παιδιού μας είναι φίλοι μας. Ποτέ δεν θα έκανα κουμπαριά με ανθρώπους από τον χώρο. Η νονά του παιδιού μου θα ήθελα να είναι πρόσωπο το οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι χρόνια, όχι μία σχέση που έχει προκύψει τα τελευταία δέκα χρόνια».

Παντού μαζί

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr "τσάκωσε" το ζευγάρι έξω από το θέατρο «Αθηνά», όπου οι «Μαγικές Σβούρες» και η Marossoulis Productions παρουσίασαν τον «Πήτερ Παν» σε διασκευή-σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, με την Ελεονώρα Μελέτη στη συμπαραγωγή, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Ελένη ειδοποιεί τον Αλέξανδρο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέα!

Δεν θα γινόταν λοιπόν να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα, όπου έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο κοντά είναι με την οικογένεια του συζύγου της, ποζάροντας αγκαλιά με τον πατέρα του Θοδωρή Μαροσούλη και επίσης θεατρικό παραγωγό Δημήτρη Μαροσούλη και με τον θείο του, επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη.

Δείτε τις φωτογραφίες: