Τατιάνα Στεφανίδου: Το γλυκό της δώρο στον Νίκο Ευαγγελάτο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το γλυκό της δώρο στον Νίκο Ευαγγελάτο!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι καλή νοικοκυρά και το κάνει με κέφι!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, απαθανάτισε την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να κάνει τα ψώνια της για το σπίτι με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το casual chic look της είναι must για πρωινή εμφάνιση!

Την περασμένη Παρασκευή και λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής της και την καθιερωμένη σύσκεψη με τη δημοσιογραφική της ομάδα, βρέθηκε σε γνωστό φούρνο της Κηφισιάς, τον οποίο και προτιμά για τις αγορές της.

Και τι ακριβώς ζήτησε να πάρει; Μερικά από τα αγαπημένα γλυκά εκείνης και του συζύγου της. Μπορεί βέβαια να προσέχει τη σιλουέτα της –είναι «στρατιώτης» σε ό,τι αφορά στο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής της–, αλλά εκείνο το βράδυ υπήρχε λόγος για μια μικρή γιορτή στο σπίτι.

Δείτε ακόμη: Πένθος στην ελληνική showbiz! Νεκρός στα 52 του γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Και αυτός δεν ήταν άλλος από την επαγγελματική συμφωνία που είχε κάνει εκείνη την ημέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος για την παρουσίαση απογευματινής ενημερωτικής εκπομπής από τη συχνότητα του νέου καναλιού ΣΚΑΪ 24. Η Τατιάνα, τηρώντας τις παραδόσεις της οικογένειας, θέλησε να επισφραγίσει τα χαρμόσυνα επαγγελματικά νέα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η παράσταση που θα αντικαταστήσει την «Ζητείται ψεύτης»!

Οτιδήποτε άλλωστε χαροποιεί εκείνον, κάνει χαρούμενη και εκείνη. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχει και η Τατιάνα πολύ σημαντικό λόγο να αισθάνεται πιο ευδιάθετη από ποτέ, αφού η εκπομπή της «Μαζί σου» την περασμένη εβδομάδα έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δείχνοντας μια σταθερή άνοδο.