Βασιλική Μιλλούση: Είναι τελικά έγκυος ή όχι; Ποια είναι η αλήθεια;

Όσα δήλωσε για την σχέση της με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη!

Βασιλική Μιλλούση: Είναι τελικά έγκυος ή όχι; Ποια είναι η αλήθεια;

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» μίλησε η Βασιλική Μιλλούση.

Η αθλήτρια παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Κρικοριάν και αναφέρθηκε στην αποχώρηση από τον πρωταθλητισμό και τα σενάρια περί εγκυμοσύνης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάχος: Αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να φύγει για Αμερική!

«Και για εμένα είναι περίεργο να είμαι εδώ μέσα και να μην ξεκινάω να κάνω προπόνηση. Πήγα σε τρεις ολυμπιάδες, καιρός να πάει κάποια άλλη. Το σκεφτόμουν, το σκεφτόμουν, πατάω το κουμπί, φεύγει η ανακοίνωση, με το που γίνεται λέω αυτό ήταν και βάζω τα κλάματα. Αρχίζω και κλαίω γιατί συνειδητοποιώ ότι και να θέλω να αλλάξω γνώμη το έχω ανακοινώσει, και άδειασα.

Δείτε ακόμη: Καίτη Γκραμμά: «Είχα αιμορραγία συνεχόμενη...» -H συγκλονιστική εξομολόγηση μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου!

Δεν ξεπέρασα ποτέ την πτώση μου στο Ρίο, ήταν νομίζω από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Κυρίως γιατί το είχα πιστέψει περισσότερο από όλα. Γιατί είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου σε αυτόν τον αγώνα, αυτός να είναι ο τελευταίος μου.

Με το που πήρα το εισιτήριο να πάω στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 12 χρόνια και αφού με είχαν σταματήσει χωρίς τη θέληση μου ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα και η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου. Και φυσικά το μετάλλιο που πήρα στο ολυμπιακό τουρνουά.

Δείτε ακόμη: Νέο χτύπημα στην οικογένεια Αντετοκούνμπο! «Έχω χάσει τον ύπνο μου...»

Ο Λευτέρης είναι εντελώς ορθολογιστής και ρεαλιστής. Θεωρώ ότι με παρακίνησε να το κάνω κιόλας. Γιατί ήξερε ότι άμα θα φτάσω, θα φτάσω μέχρι τους Ολυμπιακούς, άμα περάσουν θα πάω και στους επόμενους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσω τη ζωή μου να κάνω άλλα πράγματα».

Δείτε ακόμη: Εφιάλτης για τη Φαίη Σκορδά! Πάγωσε μόλις πήρε στα χέρια της...

Η ανακοίνωση της έγινε αφορμή για να σκεφτούν πολύ πως πιθανότατα σταματά γιατί θέλει να αφοσιωθεί στον Λευτέρη Πετρούνια και να προχωρήσουν την κοινή τους ζωή.

«Κάποια στιγμή θα γίνει και η οικογένεια. Δεν είναι ο λόγος που σταματάω. Είναι ευλογία για εμένα η οικογένεια και το θέλω», λέει η Βασιλική Μιλλούση ενώ αναφορικά με την εγκυμοσύνη απαντά ότι «δεν είναι αυτός ο λόγος».

Δείτε ακόμη: Πένθος στην ελληνική showbiz! Νεκρός στα 52 του γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Η ίδια μίλησε και για τον Λευτέρη Πετρούνια και τον θρίαμβο του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, παρά το πρόβλημα που είχε με τον ώμο του«Στα μάτια μου η δύναμη που έβγαλε γιγαντώθηκε», ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.