"Οφείλω πολλά στον Γιώργο Παπαδάκη!"

Ποιος το παραδέχεται δημόσια ότι οφείλει πολλά στον Γιώργο Παπαδάκη;

Το παραδέχτηκε δημόσια και μάλιστα αποκάλυψε πως ο Γιώργος Παπαδάκης της έστειλε μήνυμα για να έχει "καλή αρχή" στο κανάλι Open!

Η Αμαλία Κάτζου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον δημοσιογράφο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: "Αυτοί είμαστε στο τέλος της ημέρας, οι επιλογές μας και η πορεία που χαράζουμε"

"Ο Γιώργος Παπαδάκης με καλούσε στο “Καλημέρα, Ελλάδα” για να σχολιάσουμε την επικαιρότητα. Ήταν εκείνος που είδε ότι μπορώ να ελίσσομαι σε ένα πρωινό ζωντανό πρόγραμμα και μετά το είδαν και τα στελέχη του καναλιού μου. Τον Γιώργο τον εκτιμώ αφάνταστα και του οφείλω πολλά. Τον θεωρώ φίλο μου. Του χρωστάω - και θέλω να το πω δημόσια. Είναι σημαντικό το ότι έχω την ευχή του" είπε η δημοσιογράφος στην εφημερίδα!

Δείτε ακόμη: Θρίλερ για γερά νεύρα! Τι έγινε στο δικαστήριο ανάμεσα σε Φουρθώτη - Αλεξανδράτου;

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την παράσταση "Ζητείται Ψεύτης"!

Ενώ συνέχισε: "Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πολιτική άποψη και θα την εκφράσει με επιχειρήματα, χωρίς να προσβάλει κανέναν, και θα δεχτεί οποιαδήποτε κριτική ή σύγκρουση. Αυτό που δεν μπορώ ακόμη να δεχτώ είναι η κακοήθεια. Για εμένα σημασία έχουν το ρεπορτάζ, οι πηγές, το ανθρώπινο πρόσωπο και όχι η ψεύτικη είδηση, και αυτό έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο".